adult iconDit vertellen onze medewerkers

We zijn de gemeente Raalte en mensen werken graag bij ons om wie we zijn. We zijn positief, we doen het samen en het liefst stropen we onze mouwen op. De drang om vooruit te willen en het lef om buiten de lijntjes te kleuren, kenmerkt ons. We zijn op zoek naar jou als jij een bijdrage wilt leveren aan onze samenleving. Want die staat niet stil. Onze inwoners dagen ons iedere dag uit om samen met hen het leven in de gemeente Raalte nog mooier te maken. We zien dat iedereen iets anders brengt én zoekt in een baan. Daar hebben we oog voor. Wat heb jij nodig om het beste te kunnen doen voor onze inwoners?

Chantal vertelt...

“Je mag zijn wie je bent en er is ruimte voor humor. Bij de gemeente Raalte vinden ze ontwikkeling in je werk en van jezelf als persoon belangrijk.”

Lees hier het verhaal van Chantal van Marle.

Chantal van marle

Marco vertelt...

"Mijn eigen leefomgeving een stukje groener én mooier maken; daarom werk ik bij de gemeente Raalte. Als ik op de fiets stap naar het werk ben ik direct in dat mooie werkgebied."

Lees hier het verhaal van Marco Simons.

Marco Simons

Berry vertelt...

“De gemeente Raalte geeft mij kansen om mezelf te ontwikkelen. Ik mocht verschillende functies en rollen vervullen en kon uiteindelijk doorgroeien en –leren tot juridisch adviseur.” 

Lees hier het verhaal van Berry Bolink.

Berry Bolink

Frank vertelt...

“Het contact met inwoners en de uitdaging om hun leefomgeving een stukje mooier en beter te maken; daarin kan ik in mijn werk echt het verschil maken.”

Lees hier het het verhaal van Frank van den Hoek.

Frank van den Hoek

Margreet vertelt...

“De vrijheid om zelf door te pakken en het vertrouwen om je talenten in te zetten. Dat is werken bij de gemeente Raalte voor mij. De grootte van de gemeente maakt dat we kwalitatief goed zijn en slagvaardig kunnen zijn. Maar ook dat de lijnen kort zijn. Niet mevrouw Toeter, maar gewoon Gerria.”

Lees hier het verhaal van Margreet Koerhuis.

Margreet Koerhuis

Mirle vertelt...

“De grootte van de gemeente Raalte als organisatie en de omvang van de gemeente zelf maakt dat ik bij alle stappen in het proces betrokken ben. Dat zorgt voor een hele leuke afwisseling in mijn werk.”

Lees hier het verhaal van Mirle Mondria

Mirle Mondria

Pieter vertelt...

“Met een klein team grote dingen neerzetten. Samen de schouders eronder en het verschil maken voor onze inwoners en ondernemers. Daarom werk ik voor de gemeente Raalte. Omdat ik zelf ook in Raalte geboren ben en woon kan ik me goed inleven in de lokale situatie en mij inleven in de geschiedenis en soms het sentiment.”

Lees hier het verhaal van Pieter Nijland.

Pieter Nijland

Justin vertelt...

“Bij de gemeente Raalte is er de ruimte om te groeien en te leren. Er wordt samen hard gewerkt om het verschil te maken voor de inwoners.”

Lees hier het verhaal van Justin Brunsting.

Justin Brunsing

Monique vertelt...

“In de gemeente Raalte zijn de mensen nuchter, hebben humor, werken hard en kunnen wel een feestje vieren. Daarom ben ik hier gaan werken. De mentaliteit en het gevoel dat we het samen doen. Dat sprak me erg aan.” 

Lees hier het verhaal van Monique van Esterik.

Monique van Esterik

Martijn vertelt...

“De inwoners, ondernemers, verenigingen, instellingen en gemeenschappen. Dat maakt onze gemeente zo’n mooie plek om te wonen, maar ook om te werken. Werken bij de gemeente Raalte betekent het verschil kunnen maken. Nieuwe dingen bedenken en doen, die gewaardeerd worden. Als gemeente zijn wij de vertaling van de samenleving. Dus daar doen we het voor. Samen hebben we een gevoel van vooruit willen en het beter doen voor onze inwoners.” 

Lees hier het verhaal van Martijn Dadema.

Martijn Dadema

Mark vertelt...

“De goede sfeer en leuke collega’s. Dat vind ik belangrijk. Net als uitdaging hebben in je werk. Bij de gemeente Raalte krijg je de ruimte en het vertrouwen om fouten te maken en ervan te leren. Ook krijg je de ruimte om je werk uitdagend te blijven houden."

Lees hier het verhaal van Mark van Egmond.

Mark van Egmond

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via