default iconFrank van den Hoek

“Het contact met inwoners en de uitdaging om hun leefomgeving een stukje mooier en beter te maken; daarin kan ik in mijn werk echt het verschil maken.”

Frank van den Hoek is projectleider bij domein Samenleving. Hij werkt aan projecten in onze gemeente. Denk bijvoorbeeld aan de herinrichting van de Schoonhetenseweg, het vervangen van duikerbruggen in het buitengebied of het ondergronds brengen van de hoogspanningslijnen in Raalte. Maar ook aan de ontwikkeling van woningbouwlocaties.

Het beste resultaat

“Een project van A tot Z begeleiden. Dat houdt vooral afstemming tussen alle verschillende partijen in. Van andere overheden tot adviesbureaus, en van bedrijven tot inwoners. Hoe gaan we het projectgebied inrichten en welke keuzes maken we daarin? En wat doen we wanneer en waarom doen we dat zo? Samen komen we dan tot een goed plan. In gesprek gaan met bedrijven en inwoners, vind ik erg leuk. Alle standpunten verkennen, achterhalen waarom mensen iets zeggen of vinden en dan kijken hoe je tot elkaar kunt komen. Je kunt nooit iedereen helemaal gelukkig maken, maar het is de kunst om het beste resultaat voor iedereen te behalen.”

Een band opbouwen

“De gemeente Raalte is als organisatie groot genoeg om mensen met specialistische kennis in huis te hebben, maar ook klein genoeg om iedereen te leren kennen en een band mee op te bouwen. Iedereen wil je helpen als je ergens een vraag over hebt.”

Frank van den Hoek

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via