Berry Bolink

“De gemeente Raalte geeft mij kansen om mezelf te ontwikkelen. Ik mocht verschillende functies en rollen vervullen en kon uiteindelijk doorgroeien en –leren tot juridisch adviseur.” 

Berry Bolink werkt binnen het domein Bedrijfsvoering als juridisch adviseur en ondersteunt de commissie Bezwaarschriften als secretaris. Daarnaast is hij coördinator van de Woo (Wet openbare overheid) en klachtencoördinator. Een aantal maanden in het jaar houdt hij zich ook bezig met de interne controle voor aanbestedingen. “Medezeggenschap draag ik een warm hart toe. Daarom ben ik ook lid van de Ondernemingsraad en het Lokaal Overleg. Hierin kan ik meedenken over belangrijke onderwerpen binnen de organisatie, zoals bijvoorbeeld huisvesting, Arbobeleid en arbeidsvoorwaarden. Ik vind het erg leuk om ook op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan de organisatie en de gemeente Raalte en mijzelf te blijven ontwikkelen.”

Zaken die ertoe doen 

“Als secretaris van de commissie bezwaarschriften heb ik een onafhankelijke en faciliterende rol. En dat past goed bij mij. Ik ben nauw betrokken bij zaken die er echt toe doen, zowel voor de inwoners als voor de gemeente. Een mooie rol waarin ik mijn kennis en vaardigheden steeds verder kan ontwikkelen.” 

Echte mensen 

“Bij de gemeente Raalte werken we voor echte mensen: we staan in contact met de samenleving en alle behoeften, vragen, ideeën en meningen die daar leven. Je kunt echt wat voor mensen betekenen. De gemeente Raalte is vooruitstrevend en ambitieus. We willen onze dienstverlening continu verbeteren. We willen geen overheid zijn die voorschrijft, maar juist meedenken in oplossingen en inwoners verder helpen. Dat vraagt inzet en creativiteit. Een uitdagende baan in een interessante werkomgeving; daar ben je hier van verzekerd.”