search-home iconBouwkavels

De vraag naar woonruimte in onze gemeente is groot. Dat snappen we. Het is namelijk prachtig wonen in het mooie Salland. Bekijk de beschikbare kavels en de nieuwbouwprojecten die nu in ontwikkeling zijn.  Ondertussen werken we ook aan de groei in onze gemeente. 

Kavels nu beschikbaar

In onderstaande nieuwbouwplannen zijn kavels beschikbaar.

Kavels in optie

In onderstaande nieuwbouwplannen zijn de kavels in optie.

Nieuwbouwlocaties in ontwikkeling

Er zijn meerdere nieuwbouwlocaties in ontwikkeling in de gemeente Raalte. Heb je een vraag over één van deze projecten? Neem dan contact op met onze projectleider. De contactgegevens vind je op de pagina met info over het plan. 

Naast deze nieuwbouwlocaties zijn er nog veel meer locaties binnen de dorpen in ontwikkeling. Neem voor meer informatie hierover met de desbetreffende particuliere initiatiefnemer of ontwikkelaar contact op.

Contact

Heb je een vraag over bouwkavels? Neem contact op met Marlon Hallink, Linda Bruggink en Lenie Oldemaat via 0572 34 77 99 (maandag tot en met donderdag 08.00 tot 17.00 uur) of info.bouwkavels@raalte.nl.

Zij kijken met je naar de mogelijkheden. Zo beantwoorden zij vragen over bouwmogelijkheden, typen bebouwing en geven ze informatie over financiële regelingen. Ook begeleiden zij je bij vragen over en tijdens het bouwproces. Van de omgevingsvergunning tot het notariscontact en de totstandkoming van de uiteindelijke akte van levering.

Meer over nieuwbouw in de gemeente Raalte