Bouwkavels in Heino

Bekijk de beschikbare kavels, de nieuwbouwprojecten die nu in ontwikkeling zijn én wat er in de toekomst gebouwd gaat worden.

Beschikbare kavels (in optie)

Aan de noordwestkant van Heino komt een nieuwe wijk: Molenwijk. De nieuwbouwlocatie ligt aan de Molenweg. Er komen in totaal 106 woningen. Het wordt een mix tussen koop en huur.

Nieuwbouwlocatie in ontwikkeling

Op dit moment heeft de gemeente geen nieuwbouwlocaties in ontwikkeling.

In de toekomst

In het groeibeeld van Heino laten we zien waar kansen liggen om te wonen, werken of waar voorzieningen nodig zijn. We gaan als eerst aan de slag met de meest kansrijke locaties. Dat zijn het centrum, Heino-Noordwest en Heino-Noordoost.

Contact

Heb je een vraag over bouwkavels? Neem contact op met Marlon Hallink, Linda Bruggink en Lenie Oldemaat via 0572 34 77 99 (maandag tot en met donderdag 08.00 tot 17.00 uur) of info.bouwkavels@raalte.nl.

Zij kijken met je naar de mogelijkheden. Zo beantwoorden zij vragen over bouwmogelijkheden, typen bebouwing en geven ze informatie over financiële regelingen. Ook begeleiden zij je bij vragen over en tijdens het bouwproces. Van de omgevingsvergunning tot het notariscontact en de totstandkoming van de uiteindelijke akte van levering.