Bouwkavels in Raalte

Bekijk de beschikbare kavels, de nieuwbouwprojecten die nu in ontwikkeling zijn én wat er in de toekomst gebouwd gaat worden.

Beschikbare kavels (in optie)

Tussen de N35 en het al gerealiseerde deel van Franciscushof ligt het nieuwbouwplan Franciscushof Zuid. Er komen in totaal 171 woningen. Franciscushof Zuid krijgt een groene, landelijke uitstraling en een ruime opzet.

Nieuwbouwlocatie in ontwikkeling

Op dit moment zijn er geen nieuwbouwlocaties in ontwikkeling. 

In de toekomst

In het groeibeeld van Raalte laten we zien waar kansen liggen om te wonen, werken of waar voorzieningen nodig zijn. We gaan als eerst aan de slag met de meest kansrijke locaties. Dat zijn de spoorzone, het centrum en het gebied ten noorden van Raalte Noord.

Contact

Heb je een vraag over bouwkavels? Neem contact op met Marlon Hallink, Linda Bruggink en Lenie Oldemaat via 0572 34 77 99 (maandag tot en met donderdag 08.00 tot 17.00 uur) of info.bouwkavels@raalte.nl.

Zij kijken met je naar de mogelijkheden. Zo beantwoorden zij vragen over bouwmogelijkheden, typen bebouwing en geven ze informatie over financiële regelingen. Ook begeleiden zij je bij vragen over en tijdens het bouwproces. Van de omgevingsvergunning tot het notariscontact en de totstandkoming van de uiteindelijke akte van levering.

Meer over nieuwbouw in de gemeente Raalte