“Tijd om te gaan samenwonen” 

Jody Kruiper is 25 jaar en woont nog bij haar ouders. Niet omdat ze dat graag wil, maar omdat zij en haar vriend geen woning kunnen vinden. “Iedereen om ons heen gaat samenwonen, maar wij staan stil. We wonen beide nog bij onze ouders. Daar hebben we het prima, maar we zijn toe aan de volgende stap: een eigen plekje samen. Al 2,5 jaar zijn we op zoek naar een woning.” 

 Uit huis gaan 

“We willen graag een huis in Heino waar we voor langere tijd kunnen wonen en niet direct uitgroeien. Dus bij voorkeur een twee-onder-een-kap of een hoekwoning. Ik zou heel graag uit huis gaan en met mijn vriend ons leven samen gaan opbouwen. Maar deze woningmarkt biedt ons helaas weinig kansen.” 

Denk jij mee over de groei van de gemeente Raalte?

We hebben het komende maanden veel keuzes te maken. Waar en voor wie gaan we bouwen? Wat is er nodig aan nieuwe werklocaties? En hoe zetten we groei in om het leven in onze gemeente beter te maken? Van september tot en met november horen we graag van je hoe jij de groei van de gemeente Raalte voor je ziet. Jij bent immers ervaringsdeskundige van je leefomgeving. Jouw advies is daarom erg waardevol om mee te nemen in de keuzes die we maken. 

Wil je op de hoogte blijven, meedenken of heb je een vraag? Laat het weten. Je ontvangt dan niet meer dan een keer per maand een mail met informatie en de mogelijkheid om jouw inbreng te delen.