default icon"Heeft mijn kleinkind later wel een woning?"

Sjaak Legebeke woont samen met zijn vrouw dicht bij het centrum van Raalte in een ruime eengezinswoning. “Wij wonen prima. Alles is dicht bij de hand en het is een fijne plek. Er is voldoende ruimte, zodat onze kinderen en kleinkinderen gezellig langs kunnen komen én kunnen blijven slapen. De kleinkinderen hebben zelfs hun eigen slaapkamer bij opa en oma.” 

Een huis voor onze kleinkinderen 

“Wij wonen hier al jaren erg fijn en willen dat voorlopig ook blijven doen. Maar zijn er in de toekomst nog wel genoeg woningen, zodat onze kleinkinderen ook hier in de buurt kunnen wonen? Wat zou het prachtig zijn als zij later ook zo'n mooi plekje krijgen.” 

Denk jij mee over de groei van de gemeente Raalte?

We hebben het komende maanden veel keuzes te maken. Waar en voor wie gaan we bouwen? Wat is er nodig aan nieuwe werklocaties? En hoe zetten we groei in om het leven in onze gemeente beter te maken? Van september tot en met november horen we graag van je hoe jij de groei van de gemeente Raalte voor je ziet. Jij bent immers ervaringsdeskundige van je leefomgeving. Jouw advies is daarom erg waardevol om mee te nemen in de keuzes die we maken. 

Wil je op de hoogte blijven, meedenken of heb je een vraag? Laat het weten. Je ontvangt dan niet meer dan een keer per maand een mail met informatie en de mogelijkheid om jouw inbreng te delen.