living-household icon“Dit huis is in de toekomst te groot voor ons”

Henny en Fons Hannink wonen in een ruime vrijstaande boerderij met een flink stuk grond, in het buitengebied van Raalte. “Sinds onze dochters uit huis zijn, wonen we daar nu met z’n tweeën. Op dit moment wonen we hier nog heel fijn en zijn we niet op zoek naar iets anders. Maar in de toekomst zou dit anders kunnen zijn.”

Levensloopbestendig 

“We willen graag zo lang mogelijk genieten van de plek waar we nu wonen en de vrijheid die we daar hebben. Maar we worden natuurlijk ook ouder. Dus als dit niet meer kan en het huis te groot wordt, willen we graag naar een levensloopbestendig huis, die kleiner en gelijkvloers is. Bij voorkeur in het buitengebied of aan de rand van het dorp.  

Denk jij mee over de groei van de gemeente Raalte?

We hebben het komende maanden veel keuzes te maken. Waar en voor wie gaan we bouwen? Wat is er nodig aan nieuwe werklocaties? En hoe zetten we groei in om het leven in onze gemeente beter te maken? Van september tot en met november horen we graag van je hoe jij de groei van de gemeente Raalte voor je ziet. Jij bent immers ervaringsdeskundige van je leefomgeving. Jouw advies is daarom erg waardevol om mee te nemen in de keuzes die we maken. 

Wil je op de hoogte blijven, meedenken of heb je een vraag? Laat het weten. Je ontvangt dan niet meer dan een keer per maand een mail met informatie en de mogelijkheid om jouw inbreng te delen.

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via