Duurzaam Bouwloket

Duurzaam Bouwloket is het nieuwe energieloket van de gemeente Raalte. Voorheen bekend als Energieloket Salland.

Uw huis energiezuiniger maken: ook u kunt nú wat doen. Door stap voor stap slimme maatregelen te nemen profiteert u van lagere energiekosten en een comfortabeler huis. Maar waar begint u? En wat is de beste oplossing voor uw woning? Het energieloket helpt!  De onafhankelijke adviseurs voorzien u graag van onafhankelijk en gratis advies op maat. Ze werken daarbij volgens de ‘altijd-goed-aanpak’: een aanpak die past bij uw huis en uw situatie.

> Naar het energieloket

Bereid je woning voor op de toekomst!

Duurzaam Bouwloket is het onafhankelijke en professionele energieloket voor onze gemeente. Op de website van het energieloket vindt u alle informatie over energiebesparende maatregelen, een stappenplan naar een aardgasvrije woning, subsidie- en financieringsregelingen. Ook vindt u er ervaringsverhalen, lokaal nieuws en een agenda met duurzame activiteiten.

Gratis energiescan

Als woningeigenaar kunt u een gratis energiescan aan huis aanvragen. Hiermee krijgt u inzicht in de mogelijkheden van uw huis. De energievakmannen van het energieloket helpen u graag. U kunt ook kiezen voor een gratis adviesgesprek van 1,5 uur.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u advies? Op werkdagen zijn onafhankelijke adviseurs van Duurzaam Bouwloket per mail en telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur. U kunt er ook terecht om een gratis energiescan of een adviesgesprek aan te vragen met de lokale energievakmannen.

Tel:                  0572 200 223
E-mail:             info@duurzaambouwloket.nl