Vervoerspas

Kun je om medische reden geen gebruik maken van openbaar vervoer? Dan kun je een vervoerspas aanvragen en gebruik maken van Service Vervoer Raalte. 

Wat is een vervoerspas?

Service Vervoer Raalte zorgt voor taxivervoer van deur-tot-deur. De chauffeur begeleidt vanaf de deur van het vertrekadres naar het voertuig en vanuit het voertuig naar de deur van de bestemming. Om gebruik te kunnen maken van Service Vervoer Raalte heb je een vervoerspas nodig. Een vervoerspas kun je aanvragen bij het Sociaal Loket. We kijken eerst samen naar wat je zelf kunt doen, wat jouw omgeving voor je kan betekenen en of/welke hulp vanuit de gemeente bij jou past.

Hoe werkt het?

Het vervoer geldt voor een straal van 25 kilometer rondom jouw woning. Je rolstoel, scootmobiel of rollator kan meegenomen worden. 

Heb je een medisch begeleider? Neem hem of haar mee. Is er geen begeleider aanwezig? Dan wordt de rit niet uitgevoerd. Voor deze begeleider betaal je geen reizigersbijdrage.

Je kunt op elke dag van 07:00 uur tot en met 01:00 uur telefonisch een rit reserveren via 0900-8884 of svr.tcr.nlexterne-link-icoon. Je geeft de gewenste vertrektijd minimaal 2 uur van tevoren door aan het Service Vervoer Raalte. Je kunt gebruik maken van de terugbelservice. Je wordt dan ongeveer 3 minuten voordat de taxi arriveert, gebeld.

Wat kost het?

  • Je betaalt een opstaptarief van € 0,71.
  • Per kilometer betaal je € 0,17

Als je belt om een rit te reserveren, vertelt de telefonist(e) hoeveel de rit kost. Je betaalt via een automatische incasso.

Heb je een klacht?

Heb je een klacht over het vervoer? Dan horen wij dat graag. Je kunt de klacht telefonisch doorgeven via 0900-333 44 41. 

Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op: