KMI Precisie bouwt nieuw pand in Raalte voor groei en innovatie

26 juli 2023
Algemeen

Het nieuwe pand van KMI Precisie wordt op een kavel van 3.189 m2 gebouwd, op de hoek van de Lumenstraat en Newtonstraat op de Zegge VII in Raalte. De bouw van het moderne bedrijfsgebouw is inmiddels gestart. Vincent Willemsen, mede-eigenaar van KMI Precisie: "Ons bedrijf is gespecialiseerd in fijnmechanische verspaning met een zeer hoge nauwkeurigheid. Omdat we de afgelopen jaren zijn gegroeid en we een toenemende vraag vanuit onze klanten zagen, bouwen we nu een nieuw pand in Raalte.”

Wethouder Alexander Kreule: “Geweldig dat KMI Precisie investeert in onze gemeente en zo zorgt voor extra werkgelegenheid. We kijken uit naar een succesvolle toekomst voor KMI Precisie hier in Raalte."

Gespecialiseerd

KMI Precisie is een bedrijf in de fijnmechanische verspaning. “We zijn gespecialiseerd in de bewerking van bijzondere materialen met een hoge precisie. Met klanten in de semi-conductor-, medische- en machinebouwsector, bieden we oplossingsgerichte diensten vanaf het prototype tot seriematige productie, ondersteund door vakmanschap en ons geavanceerde en geautomatiseerde machinepark.”

Dichter bij de arbeidsmarkt

Het nieuwe pand op de Zegge VII wordt optimaal geklimatiseerd en voorzien van extra stevigheid in de vloeren om de machines er op een goede manier te kunnen plaatsen. KMI Precisie verhuist begin december van Zwolle naar Raalte. "Raalte heeft een gunstige ligging. Het is dichter bij een grotere arbeidsmarkt voor verspaning. Daarnaast hebben we ervaren dat de gemeente Raalte vanaf het begin gastvrij en behulpzaam is, wat ons het vertrouwen geeft voor een succesvolle toekomst in deze regio.”

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via