search-home iconBedrijfskavels

Raalte kent een geweldige ondernemerscultuur. We hebben veel oorspronkelijke Raalter bedrijven. Daar zijn we trots op. Raalte staat bekend om z’n maakindustrie. Veel bedrijven zijn werkzaam in de agrifood of innovatieve landbouw of zijn daar verwant aan. We horen en zien dat Raalter ondernemers, ook internationaal, betekenis hebben. Zij kiezen voor Raalte vanwege de centrale plek hier in Salland, maar ook voor de arbeidsethos.

De Sallander werkt hard, heeft passie, kent zijn verantwoordelijkheid en is ontzettend loyaal. Dat is enorm waardevol. Veel familiebedrijven zijn uitgegroeid tot krachtige, internationale ondernemingen. Dat geeft wel aan dat er een stevig bedrijfskarakter aan ten grondslag ligt. Bovendien heeft het bedrijfsleven in Raalte een goed netwerk, waardoor de bedrijven elkaar onderling versterken. 

Zoek je als klein, middelgroot of groot bedrijf een plek om te groeien? Is jouw bedrijf actief in  de sector industrie, bouw, transporten en distributie of groothandel uit milieucategorie 1 tot en met 4? Zoek dan niet verder!

Met haar centrale ligging en uitstekende arbeidsmentaliteit is Raalte met De Zegge VII de uitvalsbasis die je zoekt. Kijk voor beschikbaarheid en info op de kaart.

Wil je meer weten? Wij gaan graag met je in gesprek.

Ook in Heino willen steeds meer ondernemers hun bedrijf uitbreiden of nieuwbouwen. Daarom wordt bedrijventerrein Blankenfoort uitgebreid. Zo krijgen ondernemers in Heino de ruimte en bevorderen we nieuw ondernemerschap. 

Ga voor meer informatie en de stand van zaken naar de informatiepagina over Blankenfoort fase II.

We willen in de toekomst ruimte blijven bieden aan innovatieve bedrijven en ze hier laten groeien. Tegelijkertijd zien we dat bijna alle kavels op bedrijventerreinen in onze gemeente – op De Telgen III in Heeten na - zijn vergeven. Dit vraagt om actie.  

We zijn een verkenning naar nieuwe locaties gestart. Je vindt alle informatie op Groei werklocaties | Gemeente Raalte.

Contact

Heb je interesse in een bouwkavel? Neem dan contact op met Pieter Nijland of Marlon Hallink via info.bouwkavels@raalte.nl of telefoonnummer (0572) 347 799.

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via