Bedrijfskavels

Raalte kent een geweldige ondernemerscultuur. We hebben veel oorspronkelijke Raalter bedrijven. Daar zijn we trots op. Raalte staat bekend om z’n maakindustrie. Veel bedrijven zijn werkzaam in de agrifood of innovatieve landbouw of zijn daar verwant aan. We horen en zien dat Raalter ondernemers, ook internationaal, betekenis hebben. Zij kiezen voor Raalte vanwege de centrale plek hier in Salland, maar ook voor de arbeidsethos.

De Sallander werkt hard, heeft passie, kent zijn verantwoordelijkheid en is ontzettend loyaal. Dat is enorm waardevol. Veel familiebedrijven zijn uitgegroeid tot krachtige, internationale ondernemingen. Dat geeft wel aan dat er een stevig bedrijfskarakter aan ten grondslag ligt. Bovendien heeft het bedrijfsleven in Raalte een goed netwerk, waardoor de bedrijven elkaar onderling versterken”.

De Zegge VII in Raalte

Zoek je als klein, middelgroot of groot bedrijf een plek om te groeien? Is jouw bedrijf actief in  de sector industrie, bouw, transporten en distributie of groothandel uit milieucategorie 1 tot en met 4? Zoek dan niet verder!

Met haar centrale ligging en uitstekende arbeidsmentaliteit is Raalte met De Zegge VII de uitvalsbasis die je zoekt. Met flexibele kavels weten wij zeker dat de Zegge VII altijd past bij de bouwplannen van jouw bedrijf.

Wil je meer weten? Wij gaan graag met je in gesprek.

Uitbreiding bedrijventerrein Blankenfoort in Heino

Ook in Heino willen steeds meer ondernemers hun bedrijf uitbreiden of nieuwbouwen. Daarom wordt bedrijventerrein Blankenfoort uitgebreid. Zo krijgen ondernemers in Heino de ruimte en bevorderen we nieuw ondernemerschap. 

Ga voor meer informatie en de stand van zaken naar de informatiepagina over Blankenfoort fase II. 

Contact

Heb je interesse in een bouwkavel? Neem dan contact op met Pieter Nijland of Marlon Hallink via info.bouwkavels@raalte.nl of telefoonnummer (0572) 347 799.