Ingeborg Vulink-Veldkamp

Ingeborg Vulink

Door het tonen van de video accepteer je de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Youtube.

 

Liefde is….. de liefde aan elkaar bevestigen….

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

In het hart heb ik alvast vele woorden bij elkaar gezet. Woorden die zoveel van betekenis zijn, bij de volgende stap die jullie samen gaan maken.

Een huwelijksdag is niet zomaar een dag, maar één van de mooiste dagen in jullie leven.  
Deze speciale dag is geslaagd wanneer het bruidspaar er met een grote glimlach op terugkijkt. Een dag waar mooie herinneringen worden gemaakt. Het is jullie dag en daar draag ik graag een steentje aan bij.

Als buitengewoon ambtenaar is het telkens weer bijzonder om het levensverhaal van het bruidspaar te mogen horen en niet te vergeten hoe ze elkaar hebben ontmoet.

Ieder bruidspaar heeft zijn eigen verhaal en is daarin uniek. Graag hoor ik ook jullie verhaal, om op die manier de huwelijksceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken. Voor mij is het iedere keer weer bijzonder en speciaal om een bruidspaar te mogen trouwen. Ik doe dit dan ook met veel plezier en enthousiasme.

Uiteindelijk draait het in het leven om jullie liefde voor elkaar! Wanneer ik als buitengewoon ambtenaar op de huwelijksdag aan jullie mag vragen, om aan elkaar de liefde te bevestigen met het ”ja-woord” dan is dat voor mij een hele eer.

Wie weet zien we elkaar binnenkort.

Geniet van deze bijzondere tijd! Wens jullie in ieder geval heel veel geluk samen!

Je kunt naar ingeborgvulink@gmail.com mailen voor beschikbare data.