Anneke Schep

Anneke Schep

Door het tonen van de video accepteer je de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Youtube.

 

In het leven zijn gewone dagen, bijzondere dagen en heel bijzondere dagen. Heel speciaal is de trouwdag of het aangaan van het geregistreerd partnerschap voor twee mensen. Deze dag moet vooral een mooie herinnering worden, waar je met veel plezier op terugkijkt.

Voor mij is het altijd weer bijzonder hoe twee mensen elkaar vinden. Het heeft te maken met het zich tot elkaar aangetrokken, het bij elkaar thuis voe­len en het gaan houden van elkaar.

Achter ieder paar zit een verhaal. Ik vind het heel boeiend om naar jullie te luisteren en met alle informatie ga ik aan de slag. Ik houd geen praatje uit het laatje, want jullie verhaal is de rode draad tijdens de ceremonie, die vooral luchtig is. Naast het persoonlijke verhaal is er in de speech ook aandacht voor de liefde, want daar gaat het immers om. Ik sluit iedere toespraak af op mijn eigenwijze wijze.

Ik wens ieder paar veel plezier met de voorbereiding voor de grote dag. Het is jullie dag, van jullie samen en ik wil daar graag mijn vrolijke steentje aan bijdragen.

Je kunt naar annekeschep@hotmail.com mailen voor beschikbare data.