Zon op bedrijfsdaken

Zonnepanelen op grote bedrijfsdaken

Heb je een groot bedrijfs- of agrarisch dak en interesse in zonnepalen? Wij helpen je graag. Ondernemers in de gemeente Raalte kunnen gratis gebruik maken van onze specialist zon-op-dak.

Sinds afgelopen november heeft onze specialist zon-op-dak al een flink aantal ondernemers ondersteunt bij mooie projecten. John Reimert, eigenaar van een biologische varkenshouderij, is een van deze ondernemers:

De aanschaf van zonnepalen kan ingewikkeld zijn. Ik ben zelf al volop bezig met het verder verduurzamen van mijn onderneming, maar enkele stappen vond ik lastig om te zetten. De onafhankelijk specialist van de gemeente heeft mij hierbij geholpen. Hij heeft mij ondersteund met het beoordelen van offertes op de beste prijs, techniek en uitvoeringseisen én hij heeft mij gewezen op de beschikbare subsidies, zoals de EIA en de KIA. In maart hoop ik dat de zonnepalen op het dak gelegd worden”.

Subsidies en offertes

De onafhankelijke specialist zon-op-dak helpt ondernemers stap voor stap bij het optimaal benutten van hun dak. Jullie kijken samen naar de mogelijkheden en de adviseur helpt je om de juiste stappen te zetten. Daarbij krijg je gratis persoonlijk advies. Denk hierbij aan bepalen van het aantal zonnepanelen, hulp bij het beoordelen van offertes en inzicht in subsidie- en financieringsmogelijkheden.

Voor wie?

Bedrijfseigenaren en eigenaren van agrarische erven in de gemeente Raalte.

Waarom?

Grote bedrijfsdaken hebben een enorm potentieel als het om zonnepanelen gaat. Vaak wordt te snel gezegd dat een dak ongeschikt is, terwijl er soms toch veel mogelijk blijkt. Dit door andere technieken toe te passen, te kijken naar het eigen verbruik of het aftoppen van teruglevering.

Door samen te werken kunnen we versneld stappen zetten. We hebben een onafhankelijk specialist in de arm genomen, die ondernemers tijdens het hele proces ondersteunt en ontzorgt. Zo hopen we ondernemers te enthousiasmeren voor zon op dak.

Contact

Heb je interesse in zonnepanelen en wil je gebruik maken van de specialist zon-op-dak? Neem dan contact op met Erwin Schrotenboer via erwin.schrotenboer@raalte.nl of Jeroen Mol via 06-38225471