Zon op bedrijfsdaken

Zonnepanelen op grote bedrijfsdaken

Heb je een groot bedrijfs- of agrarisch dak en interesse in zonnepalen? Wij helpen je graag. Ondernemers in de gemeente Raalte kunnen gratis gebruik maken van onze specialist zon-op-dak.

Subsidies en offertes

De onafhankelijke specialist zon-op-dak helpt ondernemers stap voor stap bij het optimaal benutten van hun dak. Jullie kijken samen naar de mogelijkheden en de adviseur helpt je om de juiste stappen te zetten. Daarbij krijg je gratis persoonlijk advies. Denk hierbij aan bepalen van het aantal zonnepanelen, hulp bij het beoordelen van offertes en inzicht in subsidie- en financieringsmogelijkheden.

Voor wie?

Bedrijfseigenaren en eigenaren van agrarische erven in de gemeente Raalte.

Waarom?

Grote bedrijfsdaken hebben een enorm potentieel als het om zonnepanelen gaat. Vaak wordt te snel gezegd dat een dak ongeschikt is, terwijl er soms toch veel mogelijk blijkt. Dit door andere technieken toe te passen, te kijken naar het eigen verbruik of het aftoppen van teruglevering.

Door samen te werken kunnen we versneld stappen zetten. We hebben een onafhankelijk specialist in de arm genomen, die ondernemers tijdens het hele proces ondersteunt en ontzorgt. Zo hopen we ondernemers te enthousiasmeren voor zon op dak.

Contact

Heb je interesse in zonnepalen en wil je gebruik maken van de specialist zon-op-dak? Neem dan contact op met projectleider Willem Wijnen, via willem.wijnen@raalte.nl of 06 – 1892 2728.