document iconWerkgeversservicepunt

Bent u op zoek naar gemotiveerd personeel? En wilt u graag maatschappelijk verantwoord ondernemen en meedragen aan een inclusieve arbeidsmarkt? Het werkgeversservicepunt geeft u toegang tot een groot en divers bestand van personeel, met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan vakmensen die na een faillissement zonder werk zijn komen te zitten, mannen en vrouwen die naar een kansrijke sector willen overstappen, enthousiaste jongeren die na school moeilijk aan een baan komen, ervaren 50-plussers of mensen met een beperking die juist uitblinken in heel specifiek werk.

Wanneer u een werkzoekende met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst neemt zijn er vaak subsidiemogelijkheden. Bijvoorbeeld voor bijscholing, aanpassing van een werkplek of looncompensatie bij ziekte. Bepaalde subsidies kunnen worden gecombineerd. Werving en selectie is altijd maatwerk.

Wat biedt Werkgeversservicepunt?

  • Eén aanspreekpunt
  • Kosteloze dienstverlening
  • Advies over en ondersteuning bij o.a. werving en selectie personeel, financiële regelingen, invulling banenafspraak en SROI (Participatiewet)
  • Analyse inclusieve arbeidsorganisatie
  • Informatiebijeenkomsten voor personeel in geval van reorganisatie/ontslag
  • Informatiebijeenkomsten voor werkgevers (met thema’s als Ziek uit dienst, Participatiewet, WWZ, etc.)

Vacature plaatsen

Heeft u een beschikbare vacature? We denken graag met u mee om een geschikte kandidaat te vinden. Via werkgeverspunt@raalte.nl kunt u altijd een vacature doorgeven. Een adviseur neemt vervolgens contact met u op om uw wensen te bespreken.

Contact

Wilt u meer weten of in een persoonlijk gesprek uw wensen bespreken? Maak dan een afspraak met Myrna Wolterink of Sander Doedens via werkgeverspunt@raalte.nl.

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via