Werkgeversservicepunt

Ben je op zoek naar gemotiveerd personeel? En wil je graag maatschappelijk verantwoord ondernemen en meedragen aan een inclusieve arbeidsmarkt? Het werkgeversservicepunt geeft je toegang tot een groot en divers bestand van personeel, met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan vakmensen die na een faillissement zonder werk zijn komen te zitten, mannen en vrouwen die naar een kansrijke sector willen overstappen, enthousiaste jongeren die na school moeilijk aan een baan komen, ervaren 50-plussers of mensen met een beperking die juist uitblinken in heel specifiek werk.

Wanneer je een werkzoekende met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst neemt zijn er vaak subsidiemogelijkheden. Bijvoorbeeld voor bijscholing, aanpassing van een werkplek of looncompensatie bij ziekte. Bepaalde subsidies kunnen worden gecombineerd. Werving en selectie is altijd maatwerk.

Wat biedt Werkgeversservicepunt?

  • Eén aanspreekpunt
  • Kosteloze dienstverlening
  • Advies over en ondersteuning bij o.a. werving en selectie personeel, financiële regelingen, invulling banenafspraak en SROI (Participatiewet)
  • Analyse inclusieve arbeidsorganisatie
  • Informatiebijeenkomsten voor personeel in geval van reorganisatie/ontslag
  • Informatiebijeenkomsten voor werkgevers (met thema’s als Ziek uit dienst, Participatiewet, WWZ, etc.)

Vacature plaatsen

Heb je een beschikbare vacature? We denken graag met je mee om een geschikte kandidaat te vinden. Via werkgeverspunt@raalte.nl kun je altijd een vacature doorgeven. Een adviseur neemt vervolgens contact met je op om je wensen te bespreken.

Contact

Wil je meer weten of in een persoonlijk gesprek je wensen bespreken? Maak dan een afspraak met Sander Doedens via werkgeverspunt@raalte.nl.