Werkgeversbijeenkomst Werk en Mantelzorg

Datum 
21 november 2019 - 15:15

Wat is de impact van mantelzorg op uw organisatie?

Wethouders Gerria Toeter en Dennis Melenhorst nodigen u van harte uit om op donderdag 21 november naar de werkgeversbijeenkomst werk en mantelzorg te komen.

Praat mee over de manier waarop u kunt bijdragen aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers die hun werk met mantelzorg combineren. Gastvrouw deze middag is Kristel Leerkes-Boerhof, directeur van Boerhof Projectinrichters in Heeten.

De werkgeversbijeenkomst is gratis toegankelijk. In verband met het beschikbare aantal plaatsen is aanmelden wel noodzakelijk.

Aanmeldformulier voor de werkgeversbijeenkomst

Kennis en inspiratiegesprek

Onder leiding van Heidi Sprekelmeyer van expertisebureau Jong en Veer bespreken we aan de hand van inspirerende stellingen de dilemma’s die u als werkgever tegen komt als medewerkers te maken krijgen met intensieve zorgtaken in de privésfeer.

  • Wat zijn de dilemma’s voor u als werkgever? Grenzen van zakelijk en sociaal werkgeverschap.
  • Hoe voorkom ik dat mantelzorg oorzaak wordt van verzuim?
  • Is mijn medewerker ziek of niet?

Wethouder Dennis Melenhorst en Gerria Toeter zijn benieuwd naar uw ervaringen en gaan graag met u in gesprek. Vanuit eigen ervaring/praktijk schuiven aan en praten mee: Boerhof Projectinrichters, Beaphar en andere werkgevers.

Netwerkuurtje

Tijdens het netwerkuurtje kunt u met andere directeuren, bestuurders en HRM-professionals van gedachten wisselen. Ook zijn werkgevers aanwezig die hun eigen ervaring delen over het actief agenderen van werk en mantelzorg.

Programma 21 november

15.15 uur - Inloop en ontvangst

15.30 uur - Welkom

15.45 uur - Kennis en inspiratiegesprek

16.45 uur - Netwerkuurtje

17.30 uur - Einde programma

Locatie

Boerhof Projectinrichters, Dorpsstraat 41 8111 AC Heeten