Wat we van jou vragen

We willen iedere dag het verschil maken voor onze inwoners, ondernemers, verengingen en instellingen. Dit doen we door als een gewaardeerd partner betrouwbaar, oplossingsgericht, verbindend en slim te werken. Herken jij je in onderstaande waarden? Dan ontmoeten we je graag!

Betrouwbaar

Wij zijn betrouwbaar. We leggen uit wat we doen en waarom we de dingen doen zoals we ze doen. We doen wat we zeggen en zijn daar duidelijk over. We komen onze afspraken na. Onze dienstverlening is waar het kan voorspelbaar en waar het nodig is verrichten we maatwerk. Betrouwbaar zijn we ook door vakmanschap en kennis.

Verbindend

“Als ik je begrijp kan ik met je meedenken”. Wij werken vanuit een verbindende houding. We zijn onderdeel van de gemeenschap en treden anderen als mens tegemoet. We zijn oprecht geïnteresseerd in de ander, we weten wat er speelt en we zijn in contact met onze inwoners en collega’s.

Oplossingsgericht

Wij denken en doen vanuit de bedoeling en durven grenzen ter discussie te stellen. We luisteren, denken mee, zijn goed in omdenken, zien kansen én benutten die! Onze grondhouding: de oplossing voor dit probleem bestaat al, we moeten hem alleen even vinden.

Slim

“Dat heb je slim aangepakt!”. Slim is voor ons een verrassend efficiënte oplossing. Slimme dienstverlening gaat over het ophalen van goede ideeën en beproefde methodes, “beter goed gejat, dan slecht bedacht”, over het vinden en bedenken van creatieve en innovatieve oplossingen én het benutten van digitale mogelijkheden. We maken de dingen niet onnodig ingewikkeld. 

 

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur.

Telefoon 0572 34 77 99
E-mail Info@raalte.nl
Bezoekadres Zwolsestraat 16,  Raalte
Postadres

Postbus 140, 
8100 AC  Raalte

Bezoekadres gemeentewerf , alleen op afspraak Enkstraat 27, Raalte

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag 8:30 uur - 13:00 uur
Dinsdag 8:30 uur - 13:00 uur
  17:00 uur - 20:00 uur
Woensdag 8:30 uur - 13:00 uur
Donderdag 8:30 uur - 13:00 uur
Vrijdag 8:30 uur - 13: 00 uur

Wij zijn bereikbaar via