default iconVerkeerskundige

“Jij bent de expert voor een verkeersveilige en bereikbare gemeente Raalte”

Denk je over een nieuwe baan, denk dan ‘Raalte’. Mensen werken graag bij ons om wie we zijn: positief, actiegericht en eigenzinnig. Een plek waar je ruimte krijgt om te groeien, kansen krijgt om grootse dingen te doen. Waar je meetelt en jouw werk er echt toe doet. Een compacte organisatie waar je buiten de lijntjes mag kleuren als we samen vinden dat dat beter werkt voor inwoners en ondernemers. Passen wij bij elkaar?

Wij zoeken een: 

Verkeerskundige


Dit doe jij voor ons

Je gaat met je drie vakcollega’s aan de slag over alles wat met het onderwerp verkeer te maken heeft. Denk aan een goede doorstroming op belangrijke wegen, tot verkeersveiligheid en de begaanbaarheid voor de minder mobiele inwoner. Met de Verkeersagenda hebben we de locaties in beeld waarvan inwoners, organisaties en/of bestuur verkeersonveiligheid ervaren. Het bestuur heeft middelen beschikbaar gesteld om hier indien nodig uitvoering aan te geven. Jij gaat hiermee aan de slag via intern overleg, bestuurlijke en politieke afstemming, slimme ontwerpen en goede communicatie over keuzes en uitvoering. Tenslotte is jouw verkeersexpertise cruciaal voor de vele civiele en ruimtelijke projecten waarmee we bezig zijn. Jij adviseert en beslist over de bereikbaarheid, parkeren en verkeersveiligheid. Je vertegenwoordigt de gemeente en bent een sparringpartner voor onder meer politie, provincie, Rijkswaterstaat, projectontwikkelaars, lokale ondernemers en inwoners.

 

Dit ben jij

Je interesse in de samenleving is wat jou drijft. Je kunt goed communiceren en weet hoe je je begripvol opstelt naar je gesprekspartners. In deze gesprekken weet jij goed de verkeerskundige belangen te vertegenwoordigen. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting van verkeerskunde of mobiliteit. Ook heb je enige jaren ervaring binnen het vakgebied. Het hebben van ontwerpervaring is een pré.

 

Dit krijg jij van ons

Jij krijgt een verantwoordelijke baan waarbij je veel ruimte hebt om je werk naar eigen inzicht te doen en je bent een belangrijk lid van tal van tijdelijke of continue samenwerkingsverbanden. Je krijgt een dynamische baan tussen gemotiveerde mensen die van Raalte een verkeersveilige en toekomstbestendige gemeente maken. We laten je niet zwemmen maar nemen je op in ons team en maken je snel wegwijs in de gemeente. Jij krijgt bevlogen en betrokken collega’s die het onderste uit de kan halen voor Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte

 

Zo kom je aan tafel

Deze functie beslaat 32 tot 36 uur in de week en wordt beloond vanuit functieschaal 9/10 afhankelijk van je ervaring. Heb je zin om op de koffie te komen? Stuur jouw cv en motivatie uiterlijk 19 juni 2023 via het digitale sollicitatieformulier. Wil je eerst meer weten? Bel Matthijs Koops (vakspecialist Verkeer) via 06-10686593.

citaat

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via