document iconveiligheidsadviseur

"Jij draagt bij aan een veiligere gemeente"

Denk je over een nieuwe baan, denk dan ‘Raalte’. Mensen werken graag bij ons om wie we zijn: positief, actiegericht, eigenzinnig. Een plek waar je ruimte krijgt om te groeien, kansen krijgt om grootse dingen te doen. Waar je meetelt en jouw werk er echt toe doet. Een compacte organisatie waar je buiten de lijntjes mag kleuren als we samen vinden dat dat beter werkt voor inwoners en ondernemers. Passen wij bij elkaar?

Raalte gaat volle kracht vooruit en daarom verwelkomen we graag een:

Junior veiligheidsadviseur

Dit doe jij voor ons

Jij pakt een ondersteunende rol in het cluster Openbare orde en Veiligheid en speelt een belangrijke rol bij de aanpak van ondermijning, rampenbestrijding, crisisbeheersing, zorg en veiligheid, maar ook demonstraties en maatschappelijke onrust in onze gemeente. Dankzij jouw voorbereidende werkzaamheden hebben wij de boel op orde, zodat we op het moment dat het nodig is de juiste besluiten kunnen nemen. Jij maakt dossiers, legt afspraken vast, bewaakt de voortgang, schrijft voorstellen voor onze burgemeester en wethouders, signaleert kansen en vraagstukken en denkt mee. Ook maak jij ons alert op landelijke en regionale ontwikkelingen die belangrijk zijn voor onze veiligheidsstrategie. Jouw inzet kan ook in de avonduren of in het weekend gevraagd worden. Ook is het mogelijk om een nevenfunctie bij de Veiligheidsregio IJsselland te vervullen.

Dit ben jij

Jij bent een alleskunner die graag de handen uit de mouwen steekt, overzicht heeft en leergierig is. In tijden van crisis houd jij het hoofd koel. In je werk ben je transparant, integer en werk je goed samen met ‘onze veiligheidspartners en inwoners’. Wellicht studeer je binnenkort af of beschikt je over een onlangs afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld integrale veiligheidskunde of bestuurskunde. Of misschien heb je al meer ervaring op het gebied van veiligheid, maar ben je toe aan een carrièreswitch. Hoe dan ook, je hebt affiniteit met de openbare orde en veiligheid.

Dit krijg jij van ons

Als medewerker openbare orde en veiligheid krijg je een baan waar je je inzet voor de veiligheid in onze gemeente. In je cluster staan er drie adviseurs voor je klaar die je helpen waar nodig. Je krijgt van ons het vertrouwen en de ruimte om nieuwe ideeën uit te voeren, als we samen vinden dat deze ons werk ten goede komen.

Zo kom jij aan tafel

Jij werkt 24 tot 32 uur in de week bij ons. Het betreft een functie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is momenteel indicatief gewaardeerd op functieschaal 8 en is sterk in ontwikkeling. De functie wordt na 1 jaar definitief gewaardeerd. Geïnteresseerd? Laat het dan voor 6 februari 2023 weten via het sollicitatieformulier. We starten met een korte kennismaking. Deze vindt plaats op vrijdagochtend 10 februari 2023. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Marije Woudstra via 06 107 785 93.

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via