Vacature senior projectleider

In het hart van Salland ligt Raalte. We werken hard, helpen elkaar graag en weten hoe we een feestje moeten bouwen. Met en voor inwoners en ondernemers wil de gemeente Raalte zich sterk maken voor een (fysieke) leefomgeving waarin het prettig wonen en werken is. Dat kan alleen als we wendbaar en flexibel zijn en kunnen inspelen op wensen en ideeën die inwoners, organisaties, ondernemers en gemeentebestuur hebben. En we samen met hen optrekken om die wensen en ideeën te realiseren. Daarom zoeken wij een

Senior projectleider

Dit doe jij voor ons

Jij komt bij ons werken als allround projectleider in het domein Samenleving, dat Raalte helpt om als gewaardeerd partner samen op te trekken met inwoners, ondernemers en organisaties.

In dit domein zitten alle projectleiders. Dit zijn generalisten die breed inzetbaar zijn binnen de organisatie en verschillende type klussen kunnen oppakken binnen diverse domeinen. Dit kan zijn in opdracht van de eigen manager of die van een ander team. Ze werken volgens de systematiek van projectmatig werken en zijn direct aanspreekbaar op het projectresultaat. Projectleiders zijn in principe inzetbaar op diverse type klussen, maar hebben ieder een aandachtsgebied. We zoeken een projectleider met ervaring in het ruimtelijk-fysiek domein, met als aandachtsgebied het projectmatig werken in de openbare ruimte. Dit zijn met name projecten met een civieltechnisch karakter.

Je bent een kei in procesregie en weet hoe ideeën en energie samen met anderen om te zetten in resultaten. Jouw verbindende aanpak zorgt dat partners een prettige en open samenwerkingsrelatie met de gemeente ervaren. We zoeken iemand die aantoonbaar veel kennis en ervaring meebrengt op het gebied van co-creatie en Overheidsparticipatie en die op strategisch niveau de verbinding kan leggen met ons bestuur.

Dit ben jij in één zin

Een zelfstandige, slimme en communicatief vaardige projectleider die snapt hoe co-creatie werkt en die op alle niveaus gemakkelijk contact maakt om ambtelijke partners, ondernemers, bestuurders en inwoners op een prettige manier te steunen en stimuleren, zodat zij optimaal hun bijdrage kunnen leveren aan de kracht van Raalte.

Dit krijg jij van ons

Wij geven jou veel ruimte om je zichtbare rol te pakken en in te vullen en de spil te worden in veel positieve ontwikkelingen. Jij krijgt bevlogen en betrokken collega’s die het onderste uit de kan halen voor Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte. Als organisatie zijn we continue bezig onszelf door te ontwikkelen om een zo goed mogelijke aansluiting te vinden bij initiatieven vanuit de samenleving.

Zo kom je aan tafel

Deze vaste functie beslaat 36 uur in de week en wordt beloond vanuit functieschaal 11 (WO of HBO+niveau). Je hebt ruime ervaring als projectleider en bent getraind in project- en procesmatig werken (IPMA-C of vergelijkbaar niveau). Heb je zin om langs te komen voor een kop koffie? Laat het vóór 27  januari weten via het digitale sollicitatieformulier.  De gesprekken vinden plaats op 30 januari in de middag. Wil je eerst meer weten? Bel teammanager Ontwikkeling & Projecten Estelle Steen via 06-10311425.