Teamleider Ruimte

“Met energie en aandacht ben jij jouw collega’s tot steun.”

Denk je over een nieuwe baan, denk dan ‘Raalte’. Mensen werken graag bij ons om wie we zijn: positief, actiegericht, eigenzinnig. Een plek waar je ruimte krijgt om te groeien. Waar je meetelt en jouw werk ertoe doet. Waar we de dingen soms anders doen, als we samen vinden dat dat beter werkt. Raalte gaat volle kracht vooruit en in deze dynamiek verwelkomen we graag een

Teamleider ruimtelijke ordening, vergunningen en gebiedsontwikkeling

Aan het werk

Welkom! Jij bent teamleider voor collega’s in drie disciplines: ruimtelijke ordening, vergunningen en gebiedsontwikkeling. Dit deel van de gemeente bevindt zich in het oog van de storm: Raalte groeit en er is zoveel tegelijk gaande dat het maken van keuzes, prioriteiten stellen en focus vinden dagelijks uitdagend is. Jij helpt hen daarbij. Uiteraard heb je hier te maken met zelfstandige en ervaren professionals. Jij morrelt dus niet aan hun zelforganisatie als het mooi loopt, je werkt vanuit jouw toegevoegde waarde. Deze collega’s werken in een dynamisch spanningsveld met bestuurlijke ambities, maatschappelijke en zakelijke belangen. Het is aan jou om te zorgen dat zij in de stroom van nieuwe uitdagingen en kansen drie dingen kunnen doen: met plezier goed werk afleveren, het hoofd boven water houden en zichzelf ontwikkelen. Jij bewaakt dus een gezonde, werkbare balans die toch mooie resultaten oplevert. Dat doe je door oplossingsgericht mee te denken, creativiteit aan te moedigen en zo nodig aan tafel bij de wethouder een stevig gesprek te voeren over prioriteiten en keuzes. Jij zorgt dat jouw mensen in elk van de drie disciplines persoonlijk en als team in al hun samenwerkingsrelaties goed uit de verf komen en kunnen groeien in hun vak. 

Zo zien we jou

Jij bent iemand die er energie van krijgt dat je anderen energie geeft. Je hebt in jouw loopbaan idealiter al laten zien dat je een team professioneel kunt steunen. Zo niet, dan heb je in elk geval zelf ervaren dat je goed bent in alle aspecten van deze rol en overtuigt ons daar ook van. Je bent zichtbaar en makkelijk benaderbaar, collega’s zijn graag in jouw omgeving. Je krijgt vertrouwen van hen omdat je doet wat je zegt en zegt wat je doet. Je brengt mensen om tafel en creëert een sfeer van gelijkgerichtheid en positiviteit. Met andere woorden: een hele goede teamleider.

Zo kom je bij ons

Je komt 32 tot 36 uur in de week bij ons werken en wordt beloond vanuit schaal 12. Goed om te weten: de beste krijgt de baan, maar we streven wel naar meer diversiteit in deze vooral door mannen bemenste hoek van de gemeente. Ben je nieuwsgierig? Wij zijn nieuwsgierig naar jou en jouw motivatie om de overstap naar deze functie te willen maken. Solliciteer meteenexterne-link-icoon en reageer voor woensdag 10 juli. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 12 juli. Wil je nu al even contact?  Bel dan met Rineke Bugter of Maaike van der Veen via 0572-347799.