adult iconStrategisch adviseur Bedrijfsvoering

“Met je brede blik zie jij waar de kansen voor verbetering liggen”

Denk je over een nieuwe baan, denk dan ‘Raalte’. Mensen werken graag bij ons om wie we zijn: positief, actiegericht en eigenzinnig. Een plek waar je ruimte krijgt om te groeien, kansen krijgt om grootse dingen te doen. Waar je meetelt en jouw werk er echt toe doet. Een compacte organisatie waar je buiten de lijntjes mag kleuren als we samen vinden dat dat beter werkt voor inwoners en ondernemers. Passen wij bij elkaar?

Wij zoeken een:

Strategisch adviseur Bedrijfsvoering

Dit doe jij voor ons

In deze zelfstandige baan heb jij veel impact binnen niet één, maar drie gemeenten. We werken op verschillende bedrijfsvoering thema’s nauw samen met de gemeenten Olst-Wijhe en Deventer. Binnen deze samenwerking vertegenwoordig jij Raalte en stuur je gezamenlijk op de kwaliteit van de dienstverlening van onder meer de personeels- en salarisadministratie, de financiële administratie, facilitaire zaken, inkoop en de belastingsamenwerking. Maar je doet veel meer dan dit. Ook binnen de gemeente Raalte heb je een belangrijke rol. Zo ben jij de spin in het web van domein Bedrijfsvoering. Samen met collega’s zorg jij dat we concernsupport bieden en waar nodig kennis overdragen. Jij zet de lijnen uit voor de doorontwikkeling van de totale bedrijfsvoering. Je kan projecten starten en weet de juiste collega’s te betrekken. Je werkt bijvoorbeeld een aanpak uit voor het professionaliseren van contractmanagement. Je kijkt hierbij breder dan de grenzen van Raalte. Je hebt het gesprek met het MT over wat we te doen hebben. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met de domeinmanager Bedrijfsvoering.

Dit ben jij

Jouw professionele visie op bedrijfsvoering en je mentaliteit van gewoon doen zijn de sleutels tot succes bij ons. Je bent een generalist, hebt aan een half woord genoeg en snapt wat er nodig is. Jij ziet kansen en verzilvert die. Je zoekt en vindt de aansluiting bij anderen. Van bestuur tot MT en collega’s.

Dit krijg jij van ons

Je krijgt niet alleen werk dat ertoe doet, je krijgt bij ons ook de ruimte en het vertrouwen om het verschil te maken. De ruimte om kansen te pakken en om te groeien. De groep van strategen staat voor je klaar om jou op weg te helpen. Samen halen we het onderste uit de kan voor Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte. Bekijk alles wat we bieden.

Zo kom je aan tafel

Deze functie beslaat 32 tot 36 uur in de week. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Bij relevante ervaring word je beloond vanuit functieschaal 11, € 4.020,00 tot € 5.725,00 bruto. Heb je zin om op de koffie te komen? Stuur jouw CV en motivatiebrief vóór woensdag 27 september via dit sollicitatieformulier. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op vrijdag 29 september. Wil je eerst meer weten? Bel dan met Mieke Lammerts van Bueren via (0572) 34 77 99.

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via