Stedenbouwkundige

‘Raalte groeit. Groei jij mee?’

De gemeente Raalte groeit. We staan voor grote ruimtelijke ontwikkelingen. Denk aan stations- en centrumgebieden, nieuwe infrastructuur, woningbouw en groen. Dat biedt kansen voor mensen die mee willen werken aan mooie projecten en aan de kwaliteit van het Raalte voor de komende generaties. Op dit moment zoeken wij een

Stedenbouwkundige

Aan het werk

Welkom! Bij ons kun je zelfstandig aan de slag in de volle breedte van jouw vak. Daarbij heb je veel ruimte om de toon zetten in ontwikkelingen op verschillende schaalniveaus, zoals een complete woonwijk in Heino, analyseren en verbeteren van onze buurtdorpen, centrumontwikkeling in Raalte en het inpassen van dromen en plannen van inwoners en ondernemers. In meerdere teams ben jij een waardevolle partner van de projectleider en de ruimtecoach. Zonder alles in detail te bepalen, geef je de richting aan en stel je randvoorwaarden waarbinnen het project vorm kan krijgen. Je stimuleert daarbij creatieve en slimme oplossingen die nodig zijn voor onze maatschappelijke ambities en uitdagingen van nu: klimaatadaptatie, duurzame mobiliteit, ruimte voor natuur, een leefomgeving met goede voorzieningen en een menselijke maat die ontmoeting stimuleert. Je ontwerpt, adviseert, zet de lijnen uit en geeft zo samen met je collega-stedenbouwkundige vorm aan de leefomgeving in Raalte voor volgende generaties. Als jij daarbij het liefst schetst op een leeg vel papier, dan helpen we je alvast uit de droom: Raalte is geen leeg vel papier. We dagen je uit om integraal te werken, met de best mogelijke verbondenheid tussen wat er al is en wat er komt. Je hebt oog voor cultuurhistorie en het vriendelijke karakter van onze dorpen en landelijk gebied. Inspireer ons met jouw concepten en geef er samen met je vakcollega een mooie draai aan. 

Zo zien we jou

Jij bent hbo+ geschoold, sterk in visualisatie en gesprek. Je bent al een paar jaar gewend om samen te werken met veel verschillende disciplines en leergierig naar alles in jouw vak. Je hebt oog voor wat er leeft en speelt en kunt goed overweg met allerlei soorten mensen en hun invalshoeken. Je bent extravert en laat jezelf zien. Als iets niet lijkt te kunnen, is jouw reflex ‘hoe dan wel?’ Zo kom je aan tafel. Je bent dus niet star maar wel duidelijk. Als het moet weet je ook nee te verkopen, maar dankzij jouw vaardige communicatieve gedrag lukt je dat met behoud van relatie.

Zo kom je bij ons         

Je komt 28 tot 36 uur in de week bij ons werken en wordt beloond vanuit schaal 10. Ben je nieuwsgierig? Mirle, Toine, Coen en Shirley zijn nieuwsgierig naar jou en jouw motivatie om de overstap naar onze gemeente te willen maken. Solliciteer meteenexterne-link-icoon en reageer vóór maandag 24 juni. De gesprekken vinden plaats op woensdag 26 juni. Wil je nu al even contact? Bel of mail Mirle Mondria, 06-15085673, mirle.mondria@raalte.nl.

Alvast kennismaken op 19 juni

Hoe ontdek je nou beter of dit jouw baan is, dan door kennis te maken met de collega’s en het werk te zien? Dat doen we door een korte wandeling door een nieuwbouwproject op woensdag 19 juni om 16.45 uur of 17.45 uur. Meer info en aanmelden: raalte.nl/kennismaken.