help-support iconStarters

De gemeente Raalte biedt (pre-)starters naast een warm netwerk van ondernemers en ZP’ers in de gemeente Raalte en omstreken een Starterspakket en een Startersloket. De gemeente en ZP Raalte werken hiermee in samenwerking met alle Raalter ondernemersverenigingen aan een goed ondernemersklimaat in de gemeente Raalte.

Als jij je als startende ondernemer bij de gemeente kenbaar maakt, ontvang je van de gemeente een welkomstbrief met een code om het digitale starterspakket op te halen. Ben je pre-starter? Dan kun je het starterspakket ook ophalen via www.startersloketraalte.nl.

Heb je vragen en wil je op weg geholpen worden? Of wil je een kennismakingsgesprek? Dan kun je terecht bij het Startersloket Raalte. Het loket wordt bemenst door Raalter Ondernemers. Elke (pre-)starter komt in aanmerking voor een gratis persoonlijk gesprek. Je kunt hiervoor telefonisch (06 45 00 85 98) of per email (info@startersloketraalte.nl) contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Contactgegevens

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Startersloket Raalte via 06 45 00 85 98 of per email info@startersloketraalte.nl. Meer informatie is ook te vinden op www.startersloketraalte.nl.

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via