Start kaveluitgifte nieuwbouwplan Lierderholthuis fase 2

De gemeente Raalte start met de uitgifte van acht kavels in nieuwbouwplan Lierderholthuis. Het gaat om fase 2. Het plan biedt ruimte voor drie kavels voor een vrijstaande woning, twee kavels voor een twee-onder-één-kap woning en drie kavels voor geschakelde woningbouw.  

Wethouder Wout Wagenmans: “We vinden het belangrijk om in te spelen op de vraag van inwoners. Samen met Plaatselijk Belang hebben we tijdens een aantal bijeenkomsten de woonwensen in kaart gebracht. Dit heeft tot de huidige verkaveling geleid.” Alle kavels worden uitgegeven in (collectief) particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers, eventueel samen met de medebouwers, zelf hun architect en aannemer mogen kiezen.

Informatie

In plaats van de geplande informatieavond op 24 maart hebben we een filmpje gemaakt met daarin de informatie over de bouwkavels, het bouwplan en duurzaam bouwen. Tevens komt hier de planning aan de orde.

Inschrijven voor een bouwkavel is gesloten

Inschrijven kon tot en met woensdag 27 mei 2020.

Uitgifte

De kaveluitgifte gaat via loting en zal plaatsvinden bij de notaris. Aan de hand van deze loting wordt bepaald wie er als eerste een keuze kan maken voor een kavel. Alle geïnteresseerden worden hierover individueel geïnformeerd.

Bijlage