document icon(Senior) beleidsmaker wonen

"Op jou kunnen we bouwen, bouwen en bouwen"

Denk je over een nieuwe baan, denk dan ‘Raalte’. Mensen werken graag bij ons om wie we zijn: positief, actiegericht, eigenzinnig. Een plek waar je ruimte krijgt om te groeien, kansen krijgt om grootse dingen te doen. Waar je meetelt en jouw werk er echt toe doet. Een compacte organisatie waar je buiten de lijntjes mag kleuren als we samen vinden dat dat beter werkt voor inwoners en ondernemers. Passen wij bij elkaar? Kom het maar ontdekken. Raalte gaat volle kracht vooruit en daarom verwelkomen we dit najaar graag meer dan twintig nieuwe collega’s, waaronder een

(Senior) beleidsmaker wonen

Aan het werk

Raalte werkt hard aan de grote uitdagingen en transities van deze tijd en een ervan is de woningbouwopgave. We bewegen bewust naar een cultuur van samenwerken om alle opgaven aan te kunnen. Dat past helemaal bij jou. Als beleidsmaker weet jij dat open en betrokken samenwerken door alle vakdisciplines, partners, inwoners en bestuur de sleutel is voor een succesvolle visie op wonen voor de toekomst én het vinden van oplossingen op kortere termijn. Jij komt bij ons werken in het domein Ruimte, waarin beleidsmakers en specialisten de fysieke ruimte ontwikkelen voor onze initiatiefrijke dorpen en het buitengebied. In dat samenspel sta jij aan de lat voor effectief woonbeleid. Je pakt de volledige scope bij de kop: van regionale woondeals  tot de realisatie van inbreidings- en uitbreidingslocaties, van woonwagenlocaties tot prestatieafspraken met de woningbouwvereniging en van opkoopbescherming tot huisvesting van arbeidsmigranten. Je rol kan verschillen. Soms ben je zelf de proceseigenaar, soms breng je je expertise in bij een interdisciplinair team of tijdens informatiebijeenkomsten. De lijnen naar het bestuur zijn prettig kort. We willen graag bouwen op jouw relevante werkervaring, jouw inhoudelijke creativiteit en op de sensitiviteit in de processen die jij meebrengt. Met jouw analytische blik en strategische en vernieuwende visie laat jij overtuigend zien welk beleid we Raalte op het thema wonen kunnen geven wat het verdient. Deze visie breng jij op een begrijpelijke manier over aan inwoners, raad en wethouders.

Zo kom je bij ons

Jij bent de collega die garant staat voor de kwaliteit van ons woonbeleid en dat doe je 36 uur in de week. We belonen je vanuit schaal 11. Solliciteer meteen via het digitale sollicitatieformulier (voor 13 november).  Wil je nu al even contact? Bel of mail Arie Nijman: 06-1206641, arie.nijman@raalte.nl.

Kom kennismaken op ons festival

Door het tonen van de video accepteer je de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Youtube.

 

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via