Samen duurzaam

Duurzaam huis >

Heeft u een eigen woning? Dan kunt u vaak flink besparen. Bekijk de mogelijkheden en profiteer van beschikbare subsidies en leningen.
 

Duurzaam bedrijf >

Heeft u een eigen bedrijf? Verduurzamen is een goed idee. Lees meer over Energie Support Salland en de informatieplicht energiebesparing.

Energieloket >

Wat past het beste bij mijn huis? Energieloket Salland voorziet u graag van onafhankelijk advies op maat. Vraag bijvoorbeeld een gratis energiescan aan. 

Elektrische laadpalen >

Om duurzaam rijden te stimuleren plaatst de gemeente Raalte op een aantal locaties elektrische laadpalen. U kunt zelf ook een laadpaal in de openbare ruimte aanvragen.
 

Samen elektriciteit opwekken >

Energie uit zon of wind. Wilt u met uw buurt of dorp een initiatief starten? Of wilt u weten wat de opgave is? Lees dan meer.

Aardgasvrij wonen >

In 2050 zijn alle wijken in Nederland aardgasvrij. Hoe bereid ik me hierop voor? Welke rol heeft de gemeente?

Duurzaam nieuws

> Duurzame energie met GridFlex in Heeten

20-05-2020 De wijk de Veldegge in Heeten had eind 2017 een primeur. De eerste Nederlandse pilot werd gestart om een lokale en duurzame energiemarkt op te zetten.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

> Energiefonds Raalte: aantrekkelijke duurzaamheidslening

20-05-2020 Bedrijven en maatschappelijke organisaties kunnen een lening aanvragen voor projecten die bijdragen aan energiebesparing en/of de opwek van duurzame energie.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

> Energieloket Salland breidt uit met gratis telefonisch advies

20-05-2020 Energieloket Salland gaat haar diensten in de gemeente Raalte uitbreiden met telefonische adviezen op het gebied van energie besparen en energie opwekken. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat gebeurt er al?