Samen duurzaam

Duurzaam huis >

Heeft u een eigen woning? Dan kunt u vaak flink besparen. Bekijk de mogelijkheden en profiteer van beschikbare subsidies en leningen.
 

Duurzaam bedrijf >

Heeft u een eigen bedrijf? Verduurzamen is een goed idee. Lees meer over Energie Support Salland en de informatieplicht energiebesparing.

Energieloket >

Wat past het beste bij mijn huis? Energieloket Salland voorziet u graag van onafhankelijk advies op maat. Vraag bijvoorbeeld een gratis energiescan aan. 

Elektrische laadpalen >

Om duurzaam rijden te stimuleren plaatst de gemeente Raalte op een aantal locaties elektrische laadpalen. U kunt zelf ook een laadpaal in de openbare ruimte aanvragen.
 

Samen elektriciteit opwekken >

Energie uit zon of wind. Wilt u met uw buurt of dorp een initiatief starten? Of wilt u weten wat de opgave is? Lees dan meer.

Aardgasvrij wonen >

In 2050 zijn alle wijken in Nederland aardgasvrij. Hoe bereid ik me hierop voor? Welke rol heeft de gemeente?

Duurzaam nieuws

> Samen stappen zetten richting een klimaatbestendige omgeving

17-06-2020 Door de wereldwijde klimaatverandering krijgen we in Nederland steeds vaker te maken met hitte, droogte en wateroverlast.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

> Energieloket Salland in coronatijd: energiescans op 1,5 meter

17-06-2020 Het Energieloket Salland is dé plek waar mensen terecht kunnen met al hun vragen of voor advies over energiebesparing. Ook in coronatijd.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

> Gratis veiligheidspakket voor het zelf verwijderen van een klein asbestdak

17-06-2020 Wist je dat je onder bepaalde voorwaarden zelf een asbestdak mag verwijderen als het dak kleiner is dan 35 m²?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat gebeurt er al?