Routenetwerken Salland

De gemeente Raalte ligt in het hart van Salland. U kunt hier heerlijk fietsen en wandelen. Jaarlijks maken tienduizenden mensen gebruik van ons fiets- en wandelroutenetwerk. We beheren de routes samen met gemeenten Deventer en Olst-Wijhe. Dit doen we onder de vlag Routenetwerken Salland.

Salland kent gezellige dorpen, monumentale boerderijen, prachtige landgoederen, gerestaureerde molens én de oude Hanzestad Deventer. Weidse uiterwaarden, een prachtig coulisselandschap en een bosrijke heuvelrug, mooie natuurreservaten & bloeiende heidevelden. Een geweldig decor voor mooie fiets- en wandeltochten. U vindt alle fiets- en wandelroutes op www.verslingerdaansalland.nl

Eén aanspreekpuntPaul Kruiper

Heeft u vragen over het beheer en onderhoud van de routenetwerken? Of bijvoorbeeld over de aanpassing of ontwikkeling van routes? Neem contact op met coördinator routenetwerker Paul Kruiper. Hij is aanspreekpunt namens alle drie de gemeenten en helpt u graag verder.

Telefoon: 06 13 226 114

E-mail: routesalland@dowr.nl

Schade melden

Routenetwerken Salland zorgt voor een goed onderhouden en betrouwbaar fiets- en wandelroutenetwerk. Toch kan het gebeuren dat u bijvoorbeeld een omgevallen routepaaltje of een beschadigd informatiepaneel tegenkomt of ergens een routebordje mist. Dit horen wij graag van u, zodat wij de situatie snel kunnen herstellen.

Wilt u een melding maken? Vul dan het schadeformulier in op de website van Salland Natuurlijk Gastvrij. U kunt uiteraard ook contact opnemen met coördinator Paul Kruiper. Dit kan via bovenstaande contactgegevens.

routenetwerken