Regisseur openbare ruimte

"Raalte groeit. Groei jij mee?"

De gemeente Raalte groeit. We staan voor grote ruimtelijke ontwikkelingen. Denk aan stations- en centrumgebieden, nieuwe infrastructuur, woningbouw en groen. Dat biedt kansen voor mensen die mee willen werken aan mooie projecten en aan de kwaliteit van het Raalte voor de komende generaties. Op dit moment zoeken wij een

Regisseur openbare ruimte

Ben jij een ervaren professional met een passie voor het leefbaar en toekomstbestendig maken van onze leefomgeving? Heb jij een strategische visie en ben je in staat om verschillende belangen te verbinden? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Regisseur Openbare Ruimte!

Over de functie

Als Regisseur Openbare Ruimte combineer je de functies van regisseur water en regisseur civiel tot een bredere regierol voor de openbare ruimte. Je bent verantwoordelijk voor het opdrachtgeverschap binnen een programmatische aanpak, waarbij jouw verbindende rol centraal staat. Samen met collega’s werk je in harmonie aan het integrale programma voor de openbare ruimte, daarbij rekening houdend met diverse ruimtelijke en maatschappelijke ontwikkelingen binnen onze gemeente. Je onderhoudt nauw contact met de wethouder als bestuurlijke opdrachtgever en werkt samen met collega-regisseurs en domeinmanager. Daarnaast spar je als opdrachtgever  met beheerders, vakspecialisten en projectleiders, waarbij je de grenzen van je betrokkenheid bewaakt. 

Wie wij zoeken

Wij zoeken een professional op universitair/HBO+ kennisniveau met strategisch inzicht en tactische vaardigheden. Je kunt goed het overzicht bewaren en hebt een open en enthousiaste persoonlijkheid. Je staat bekend als een standvastige partner die gemakkelijk contact maakt en anderen weet te inspireren. Ervaring in een vergelijkbare rol is een pré.

Zo kom je bij ons

Je zult 36 uur bij ons werken en wordt beloond volgens schaal 12. Daarnaast bieden we ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, waarbij je de kans krijgt om inhoudelijke kennis op te doen en een sterke verbinding te creëren met collega’s binnen het domein. Ben je nieuwsgierig? Wij zijn nieuwsgierig naar jou en jouw motivatie om de overstap naar onze gemeente te willen maken. Solliciteer vóór dinsdag 21 mei via het sollicitatieformulierexterne-link-icoon. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 5 juni. Wil je nu al even contact? Bel of mail met Johan Hulzebos, 06-33140021, johan.hulzebos@raalte.nl.