Regisseur omgevingsvergunningen

‘Raalte groeit. Groei jij mee?’

De gemeente Raalte groeit. We staan voor grote ruimtelijke ontwikkelingen. Denk aan stations- en centrumgebieden, nieuwe infrastructuur, woningbouw en groen. Dat biedt kansen voor mensen die mee willen werken aan mooie projecten en aan de kwaliteit van het Raalte voor de komende generaties. Op dit moment zoeken wij een

Regisseur omgevingsvergunningen

Aan het werk

Stap binnen en je ziet: hier is het druk. Als vakmens weet je natuurlijk dat er beweging zit in de bouw en ruimtelijke ordening, met name de nieuwe cultuur van samenwerken rondom de Omgevingswet en wet Kwaliteitsborging voor het bouwen. Veelbelovende transities waarin jij meehelpt, maar tegelijk staat Raalte niet stil. We staan bol van de ruimtelijke ambities: van onszelf, van ondernemers, van inwoners. Die moeten wij goed faciliteren en correct vergunnen in een zo soepel mogelijk proces. Inhoudelijk komt alles voorbij: planologie, constructie, verkeer, monumenten, sloop, milieu, brandveiligheid, stedenbouw en participatie. Daar komt jouw regisserende kracht om de hoek kijken. Naast het toetsen en besluiten nemen bij aanvragen voor een omgevingsvergunning ben jij ook het aanspreekpunt voor de vergunningverleners en verdeel jij het werk. Dit doe je niet op afstand maar juist in het hart van het proces. Jij brengt alle lijnen en disciplines naar jouw tafel om goed te kunnen toetsen en besluiten: de initiatiefnemer, interne en externe adviseurs, casemanager en vergunningverlener. Dankzij jou is een belangrijke schakelfunctie van de gemeente op orde en bewegen we mee op weg naar de toekomst.

Zo zien we jou

Jij hebt een hbo+ achtergrond in de planologie en/of bouwkunde en neemt ervaring mee als Wabo vergunningverlener met kennis van het omgevingsrecht. Dankzij jouw plezierige, open manier van communiceren kun je met allerlei mensen overweg en ben je zowel intern als extern een verbinder. Jij denkt niet in ‘ja maar’, jouw motto is ‘het kan wél’. Goed om te weten: ook jij staat bij ons niet stil, je bepaalt mee hoe je werk er uit gaat zien in de nieuwe dynamiek onder de Omgevingswet.

Zo kom je bij ons

De exacte invulling van het werk en je salaris stemmen we af op jouw kennis en ervaring tot nu toe. Je werkt 32 tot 36 uur per week en wordt beloond vanuit functieschaal 10. Ben je nieuwsgierig? Wij zijn nieuwsgierig naar jou en jouw motivatie om de overstap naar onze gemeente te willen maken. Solliciteer vóór donderdag 30 mei via het sollicitatieformulierexterne-link-icoon. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 5 juni. Wil je nu al even contact? Bel of mail met Richard Pap via 06-15965750, richard.pap@raalte.nl.