default iconProjectondersteuner duurzaamheid

projectondersteuner duurzaamheid

“Jouw frisse blik en behulpzaamheid is van onschatbare waarde in het team”

Denk je over een nieuwe baan, denk dan ‘Raalte’. Mensen werken graag bij ons om wie we zijn: positief, actiegericht en eigenzinnig. Een plek waar je ruimte krijgt om te groeien, kansen krijgt om grootse dingen te doen. Waar je meetelt en jouw werk er echt toe doet. Een compacte organisatie waar je buiten de lijntjes mag kleuren als we samen vinden dat dat beter werkt voor inwoners en ondernemers. Passen wij bij elkaar?

Wij zoeken een: 

Projectondersteuner duurzaamheid

Dit doe jij voor ons

Als projectondersteuner maak je deel uit van het cluster duurzaamheid. Je levert een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming door de hele gemeente. Denk aan het realiseren van aardgasvrije buurten, de verduurzaming van woningen of het stimuleren van zonnepanelen op bedrijfsdaken. Samen met je cluster streef je naar het beste resultaat voor inwoners en ondernemers. In deze verduurzamingsopdracht ben jij de motor van het cluster. Jij zorgt dat projectleiders en beleidsadviseurs zich op de inhoud kunnen richten.

Dit ben jij

Jij haalt energie uit het ondersteunen van de collega’s van je cluster. Je voelt je medeverantwoordelijk voor het behalen van successen en bent niet bang initiatieven of oplossingen aan te dragen. Met jouw frisse blik en behulpzame instelling ben jij een waardevolle schakel in het cluster. Het liefst heb je ervaring bij een gemeente en/of binnen het thema duurzaamheid, maar dit is niet noodzakelijk. Pas je niet volledig in dit beschreven profiel, maar heb je wel de juiste instelling en capaciteiten? Ook dan zijn we geïnteresseerd in jou.

Dit krijg jij van ons

In deze functie krijg jij veel mogelijkheden om door te stromen en jezelf te ontwikkelen. Heb je zelf ideeën om je functie anders vorm te geven? Dan kijken we samen wat mogelijk is. Hier geven wij je de ruimte voor. Jij krijgt bevlogen en betrokken collega’s die het onderste uit de kan halen voor Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte.

Zo kom je aan tafel

Deze functie beslaat 20 tot 32 uur in de week. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Je wordt beloond vanuit functieschaal 8. Wil je meer weten? Kom kennismaken op donderdag 1 juni tussen 15:00 en 17:00 uur. Je meldt je daarvoor aan via het aanmeldformulier. Weet je nu al dat dit jouw baan is? Solliciteer vóór 6 juni via het sollicitatieformulier. De gesprekken vinden plaats op 22 juni. Wil je eerst meer weten? Bel dan met Justin Brunsting via 06 272 672 09.

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via