Projectleiders woningbouw en openbare ruimte

"Raalte groeit. Groei jij mee?"

De gemeente Raalte groeit. We staan voor grote ruimtelijke ontwikkelingen. Denk aan stations- en centrumgebieden, nieuwe infrastructuur, woningbouw en groen. Dat biedt kansen voor mensen die mee willen werken aan mooie projecten en aan de kwaliteit van het Raalte voor de komende generaties. Op dit moment zoeken wij

Projectleiders woningbouw en openbare ruimte

Aan het werk

Dit is een mooie tijd om in jouw vak bij Raalte aan de slag te gaan. Onze inwoners ervaren de komende jaren groei en verandering. Zij zien op allerlei plekken nieuwe en opgefriste bestaande buurten, een andere aanblik van de openbare ruimte en duizenden woningen erbij. In deze dynamiek mag je als projectleider een centrale rol vervullen. Bij elk project maakt of breekt effectieve projectleiding het succes. Dit is een verantwoordelijkheid waar jij je thuis bij voelt en waar wij jou met een gerust hart op los kunnen laten. Als je komt solliciteren en het klikt, kijken we in welke richting - meer gebiedsontwikkeling of meer de civieltechnische kant - jij de komende tijd het best op je plek bent. Ongeacht de specifieke ambitie van jouw lopende project, zorg jij altijd voor goede bestuurlijke en zakelijke afstemming en houd je alle projectfactoren, collega’s en partners mooi opgelijnd. Je staat borg voor sterke communicatie en participatie en hakt waar nodig knopen door om op koers te blijven naar het afgesproken resultaat. Je werkt ook mee aan de ontwikkeling van ons projectmanagementbureau. Dankzij jouw inzet bouwen we samen mee aan de toekomst van Raalte.

Zo zien we jou

Jij hebt een hbo-achtergrond en weet wat er komt kijken bij projectmanagement in de ruimtelijke ontwikkeling en openbare ruimte. Je bent een prettige, verbindende partner voor je omgeving en je maakt makkelijk contact op alle niveaus. Je bent een echte zelfstarter die ziet en aanvoelt wat er moet gebeuren. Je houdt van structuur en duidelijke afspraken maar je kunt ook creatief zijn in veranderende omstandigheden. Je schakelt makkelijk tussen situaties en past je zakelijke en sociale gedrag aan op wat op dat moment nodig is. Zo zorg je voor positieve energie en een goede sfeer in de samenwerking.

Zo kom je bij ons

Je komt 24 tot 36 uur in de week bij ons werken. Je startsalaris en inschaling is afhankelijk van waar je nu staat in je eigen groei. Ben je nieuwsgierig? Wij zijn nieuwsgierig naar jou en jouw motivatie om de overstap naar onze gemeente te willen maken. Solliciteer vóór dinsdag 21 mei via het sollicitatieformulierexterne-link-icoon. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 30 mei. Wil je nu al even contact? Bel of mail met Shirley Veldhuis, 06-53321938, shirley.veldhuis@raalte.nl of Frank van den Hoek 06-15426731, frank.van.den.hoek@raalte.nl.