Proclaimer en Privacystatement

U bevindt zich op de officiële website van de gemeente Raalte.

De gemeente Raalte is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen onze uiterste best om de informatie van deze website actueel en juist te houden. Heeft u ideeën of suggesties voor verbeteringen, hebt u opmerkingen of komt u informatie tegen dat niet juist is, laat het ons dan weten. Belt u dan met (0572) 347 799 of maak gebruik van het Reactieformulier.

Privacystatement

De gemeente Raalte respecteert de privacy van u als bezoeker van onze website. De gemeente draagt zorg voor uw persoonlijke informatie en gaat vertrouwelijk en overeenkomstig de Wet Bescherming Persoonsgegevens om met uw persoonlijke gegevens. Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om onze dienstverlening aan u goed uit te voeren en constant te verbeteren. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen, namelijk het verbeteren van onze dienstverlening.

De gemeente Raalte houdt statistieken bij over het surfgedrag van de bezoekers van haar website. Deze statistieken bevatten dus geen persoonlijke gegevens maar slechts gegevens over welke pagina's van de website van Raalte bezocht worden. Deze gegevens zijn belangrijk om de dienstverlening te verbeteren.

Vragen of opmerkingen over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u richten aan de afdeling KlantContactCentrum (KCC). Belt u met de gemeente Raalte: (0572) 347 799 of stuur een e-mail naar info@raalte.nl.

Beantwoorden van e-mail en contactformulier

De gemeente streeft er naar om binnen drie werkdagen te reageren. Dat betekent dat u binnen drie werkdagen antwoord krijgt op uw vraag/melding of dat u binnen drie werkdagen een reactie krijgt waarin beschreven staat wanneer u een antwoord mag verwachten.