default iconPlanoloog

Raalte zoekt een planoloog foto

“Met jouw juridisch samenspel maken we ruimtelijke initiatieven mogelijk”

Denk je over een nieuwe baan, denk dan ‘Raalte’. Mensen werken graag bij ons om wie we zijn: positief, actiegericht en eigenzinnig. Een plek waar je ruimte krijgt om te groeien, kansen krijgt om grootse dingen te doen. Waar je meetelt en jouw werk er echt toe doet. Een compacte organisatie waar je buiten de lijntjes mag kleuren als we samen vinden dat dat beter werkt voor inwoners en ondernemers. Passen wij bij elkaar?

Wij zoeken een: 

Planoloog

Dit doe jij voor ons

Raalte bouwt aan groei van de gemeente en wil ruimtelijke initiatieven mogelijk maken. De ambities zijn flink en de implementatie van de Omgevingswet zien we als een kans om onze ambities te realiseren.

Alles over groei

Door het tonen van de video accepteer je de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Youtube.

 

We staan daarbij voor de opgave om 100 bestemmingsplannen samen te smeden tot 1 gemeentedekkend omgevingsplan. Dat kunnen we niet zonder jouw bijdrage. Met omgevingsrecht als je specialiteit help jij ons om allerlei kleine en grote ruimtelijk-juridische uitdagingen op te lossen en de omgevingswetpuzzel te leggen. Zo draag jij bij aan de projectgroep omgevingsplan en aan concrete projecten in de ontwikkeling van onze dorpen, infrastructuur, landschap en alle soorten bedrijvigheid. Jij versterkt met jouw expertise en manier van werken het juridisch vermogen van het cluster ruimtelijke ordening. De implementatie van de Omgevingswet is een proces van jaren en vraagt om slimme organisatie en gewenning, bij ons én bij iedereen die met een ruimtelijk initiatief komt bij onze gemeente. Jij stapt daar met jouw ervaring meteen middenin en helpt bij die beweging.

Dit ben jij

Jouw rol is zo relevant voor de manier waarop we willen werken, dat we een type collega zoeken die daarbij past: een samenspeler die een ingewikkeld juridisch vraagstuk niet uit de weg gaat en de verschillende belangen goed weet te wegen. 

Dit krijg je van ons

Deze functie beslaat 32 tot 36 uur per week en wordt beloond vanuit functieschaal 10. Is dit jouw baan? Laat het vóór 7 juni 2023 weten via het digitale sollicitatieformulier met jouw cv en motivatie. De eerste gespreksronde vindt plaats in de week van 19 juni 2023. Heb je vragen? Bel of mail Robert Voeten 06-57937268, robert.voeten@raalte.nl.

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via