Ontwerpleider Civiel

‘Raalte groeit. Groei jij mee?’

De gemeente Raalte groeit. We staan voor grote ruimtelijke ontwikkelingen. Denk aan stations- en centrumgebieden, nieuwe infrastructuur, woningbouw en groen. Dat biedt kansen voor mensen die mee willen werken aan mooie projecten en aan de kwaliteit van het Raalte voor de komende generaties. Op dit moment zoeken wij een

Ontwerpleider Civiel

Aan het werk

Deze nieuwe functie draait om samenhang en integrale ontwerpkwaliteit voor civiele onderdelen binnen projecten. Je werkt op de voorgrond en hebt een rol in alle fases: vanaf het eerste initiatief, via ontwerp en voorbereiding tot realisatie. Je schakelt met externe ontwikkelaars en tal van interne partners, onder meer vakspecialisten, projectleiders, ruimtecoaches en beheerders. Elke discipline heeft zo zijn invalshoek en dat levert soms tegenstrijdigheden op. Jij coördineert, bemiddelt en bespreekt heel wat af om alles naadloos aan elkaar te smeden. Met jouw deskundigheid, overtuigingskracht en besluitvaardigheid staat er uiteindelijk een strak verhaal. Op deze manier krijgt integraliteit een structurele professionele plek in ons werk. Dat moet, want Raalte groeit sterk en wij willen dat onze prestaties de tand des tijds doorstaan, passen bij Raaltes duurzame ambities én duimen omhoog krijgen van inwoners en ondernemers. Jouw verbindende werk is daarbij een dankbare taak. Zo komen projecten technisch en esthetisch goed uit de verf, in plezierige samenwerking. Dit is echt een baan in het hart van de groei van Raalte, die vorm krijgt in onze grote en kleine dorpen en het landelijk gebied.

Zo zien we jou

Jij hebt een HBO achtergrond door opleiding of ervaring, en hebt je het civiele werkveld eigen gemaakt. Je neemt een bak aan ervaring mee en ziet deze nieuwe rol als een mooie kans om jouw kennis en inzichten breed te laten zien. Je neemt met plezier waar nodig het voortouw. Je maakt makkelijk contact en laat overtuigend zien wat jouw denkwijze oplevert. Je straalt vertrouwen uit en krijgt daardoor vertrouwen terug in projectteams. Je haakt makkelijk bij ons aan want je kent de werksystematiek, applicaties en spreekt de taal van techneuten. Je combineert een vriendelijke mentaliteit met zakelijkheid en de ambitie om van het hart van Salland een nog mooiere en betere plek te maken.

Zo kom je bij ons

Je komt 32 tot 36 uur in de week bij ons werken. Je salaris en inschaling zijn afhankelijk van waar je nu staat in je eigen groei. Wij zijn nieuwsgierig naar jou en jouw motivatie om de overstap naar onze gemeente te willen maken. We zoeken iemand met voldoende ervaring, maar als jij ons wil overtuigen dat je toch de persoon bent die wij willen: kom maar op! Solliciteer meteenexterne-link-icoon en reageer vóór 1 juli. De gesprekken zijn gepland op maandag 8 en dinsdag 9 juli. 
Wil je nu al even contact? Bel of mail Jens Schutrup, teamleider civiel & verkeer, 0572-347884, jens.schutrup@raalte.nl of Dennis Rabe, ontwerpleider civiel, 0572-347823, dennis.rabe@raalte.nl

Alvast kennismaken op 19 juni

Hoe ontdek je nou beter of dit jouw baan is, dan door kennis te maken met de collega’s en het werk te zien? Dat doen we door een korte wandeling door een nieuwbouwproject op woensdag 19 juni om 16.45 uur of 17.45 uur. Meer info en aanmelden: raalte.nl/kennismaken.

Wat we bieden

Op de hoogte blijven