Onderzoek naar de haalbaarheid van nieuwbouw st. Bernadetteschool op het Sportpark Heeten

16 november 2023
Algemeen

De afgelopen maanden stonden in het teken van het onderzoek naar een nieuwe locatie voor de st. Bernadetteschool. Hierin stond het combineren van onderwijs en bewegen centraal. Er is uit het onderzoek gebleken dat alle betrokken partijen een voorkeur geven aan het bouwen van de school op het Sportpark.

Wethouders Breunissen en Toeter: “Het locatieonderzoek laat mooie kansen zien voor Heeten om onderwijs en sport te combineren. We gaan nu deze kansen vertalen naar een haalbare uitvoering.”

Begin dit jaar is een locatieonderzoek uitgevoerd om te kijken wat een geschikte locatie zou zijn voor de nieuwbouw van de st. Bernadetteschool in Heeten. Adviesbureau HEMM voerde het onderzoek uit en voerde gesprekken met omwonenden, schoolbestuur en sportverenigingen.

Haalbaarheidsonderzoek

Het adviesbureau HEMM gaat de komende maanden onderzoeken of en in welke vorm de st. Bernadetteschool kan verhuizen naar een Sportpark. De direct omwonenden worden bij dit haalbaarheidsonderzoek betrokken.

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via