Onderzoek leefomgeving Heino Zuid

Wat vind jij van jouw straat en buurt? Via een online vragenlijst kon je dit aan ons laten weten. Meedoen kon tot en met 30 april 2024. 

De vragenlijst bestond uit stellingen over onder andere over de bomen, parkeerplaatsen en stoepen in jouw straat. Maar ook over jouw huis en het contact met de buurt. 

Waarom dit onderzoek?

Uit inspecties en ontvangen meldingen blijkt dat de straten Korenbloem, Kastanje, Meidoorn en Esdoorn toe zijn aan onderhoud. We zijn van plan om deze straten in 2026 aan te pakken. Om te bepalen wat er precies moet gebeuren doen we eerst allerlei onderzoeken. Daarnaast zijn we ook benieuwd naar de beleving van inwoners.

Onderwerpen als parkeren en duurzaamheid beperken zich vaak niet tot een straat. Daarom kijken we in deze fase breder in Heino-Zuid. Zo komen we straks tot één opgave. Op onderstaande afbeelding zie je welke straten een uitnodiging voor dit onderzoek hebben ontvangen.

Vragen

Heb je een vraag of opmerking naar aanleiding van deze brief? Neem dan contact met mij op via leander.ernst@raalte.nl of 0572 – 34 77 99.