participatie-checklist iconOnderzoek leefomgeving Heino Zuid

Wat vind jij van jouw straat en buurt? Laat het ons weten! De vragenlijst bestaat uit stellingen over onder andere over de bomen, parkeerplaatsen en stoepen in jouw straat. Maar ook over jouw huis en het contact met de buurt. 

Meedoen kan tot en met [datum]. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten. 

Waarom dit onderzoek?

Uit inspecties en ontvangen meldingen blijkt dat de straten Korenbloem, Kastanje, Meidoorn en Esdoorn toe zijn aan onderhoud. We zijn van plan om deze straten in 2026 aan te pakken. Om te bepalen wat er precies moet gebeuren doen we eerst allerlei onderzoeken. Daarnaast zijn we ook benieuwd naar de beleving van inwoners.

Onderwerpen als parkeren en duurzaamheid beperken zich vaak niet tot een straat. Daarom kijken we in deze fase breder in Heino-Zuid. Zo komen we straks tot één opgave.  Op onderstaande afbeelding zie je welke straten een uitnodiging voor dit onderzoek hebben ontvangen.

Liever per post

Wil je de vragenlijst liever per post ontvangen? Bel dan naar telefoonnummer 0572 34 77 99. We zijn op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur bereikbaar.

Vragen

Heb je een vraag of opmerking naar aanleiding van deze brief? Neem dan contact met mij op via leander.ernst@raalte.nl of 0572 – 34 77 99.