Starters

Starters

De gemeente Raalte biedt (pre-)starters naast een warm netwerk van ondernemers en ZP’ers in de gemeente Raalte en omstreken een Startersapp, Starterspakket, een Startersloket. De gemeente en ZP Raalte werken hiermee in samenwerking met alle Raalter ondernemersverenigingen aan een goed ondernemersklimaat in de gemeente Raalte.

Als u zich als startende ondernemer bij de gemeente kenbaar maakt, ontvangt u van de gemeente een welkomstbrief met een code om uw digitale starterspakket op te halen. Bent u pre-starter? Dan kunt u het starterspakket ook ophalen via www.startersloketraalte.nl.

Heeft u vragen en wilt u op weg geholpen worden? Of wilt u een kennismakingsgesprek? Dan kunt u terecht bij het Startersloket Raalte. Het loket wordt bemenst door Raalter Ondernemers. Elke (pre-)starter komt in aanmerking voor een gratis persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor telefonisch (06-4496 2833) of per email (info@startersloketraalte.nl) contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Op de Startersapp ‘Raalte Onderneemt’ vindt u informatie over de ondernemersverenigingen en andere interessante organisaties voor starters. Verder vindt u er specifiek nieuws en evenementen voor starters. De app is gratis te downloaden  in de Google Playstore en de Apple Appstore.

Contactgegevens

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Startersloket Raalte via 06-449 628 33 of per email info@startersloketraalte.nl. Meer informatie is ook te vinden op www.startersloketraalte.nl.

Made in Raalte