Starters

Starters

De gemeente Raalte biedt starters een warm netwerk van ondernemers en ZZP’ers in de gemeente Raalte en omstreken. Ondernemers meer zichtbaar maken en aan elkaar verbinden: dat is onze doelstelling. We helpen je als starter graag op weg. Wil je advies of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact op met één van onze contactpersonen.

Als gemeente helpen we u graag op weg, maar de ondernemersverenigingen binnen onze gemeente doen dat ook graag. Het bedrijfsleven in de gemeente Raalte heeft zich voor een groot deel aangesloten bij de ondernemers verenigingen. De ondernemers verenigingen zijn zeer actief. Zij zorgen onder andere voor: gezamenlijke inkoop van energie, beveiliging, inzameling afval, regulier overleg met het college van burgemeester en wethouders, een jaarlijkse werkconferentie en thema-avonden.

ZZP-er?

Voor startende zelfstandigen kan  ZP Raalte een goede eerste gesprekspartner zijn. Dit doet ZP Raalte in afstemming met alle Raalter ondernemersverenigingen en de gemeente. ZP Raalte werkt in samenwerking met alle Raalter ondernemersverenigingen om samen en gebundeld de lokale economie te stimuleren.

Made in Raalte

Hier kunt u de film 'Made in Raalte' kijken. De film gaat over ondernemers in de gemeente Raalte.