Kennispoort

Kennispoort helpt u om innovaties realiseren. Ondernemers in de Regio Zwolle krijgen bij Kennispoort concreet onafhankelijk advies om innovaties in de praktijk te brengen.

Samenwerken aan innovatie

Innovatie vraagt om strategische samenwerking en partnerschap. Daarvoor is het belangrijk dat u de juiste partners vindt. Kennispoort is het innovatienetwerk dat (kruis)verbindingen maakt tussen ondernemingen, onderwijs, onderzoek en overheid om kennis en ervaring met elkaar te delen. Kennispoort maakt dat netwerk voor u bereikbaar.

Creëer kansen

Kennispoort biedt een betrouwbaar platform waar deskundigen de ondernemers met kansrijke innovaties professioneel begeleiden van idee tot realisatie. Vraagstukken op het gebied van kunststoffen en health worden in nauwe samenwerking met het Polymer Science Park en het Health Innovation Park verder geholpen.

Voor ondernemers die verder willen

Deel uw idee, plan, product of vernieuwing met Kennispoort. Of stel uw vraag aan de innovatie adviseurs, bijvoorbeeld tijdens een van de vele verschillende bijeenkomsten die Kennispoort organiseert. Leer van andere bedrijven, vind informatie om uw innovatie te verbeteren en bekijk financieringsmogelijkheden op de website van kennispoort.

Nieuws

Militaire oefening 26 januari 2017

— Op 26 januari 2017 wordt een militaire oefening gehouden in het gebied tussen Wijhe en Raalte.

KCC en Sociaal Loket minder goed bereikbaar

— Het is op dit moment drukker dan normaal bij het KlantContactCentrum en het Sociaal Loket.

Verdere daling woninginbraken; toename geweldsincidenten

— Zoals gebruikelijk aan het begin van een nieuw jaar kijken we ook dit jaar terug op de misdrijfcijfers van het...