default iconOnderhoudsmedewerker

“Met twee rechterhanden zorg jij dat onze gebouwen er perfect bij staan”

Denk je over een nieuwe baan, denk dan ‘Raalte’. Mensen werken graag bij ons om wie we zijn: positief, actiegericht en eigenzinnig. Een plek waar jij meetelt en kansen krijgt. Passen wij bij elkaar?

Wij zoeken een:

Onderhoudsmedewerker

Dit doe jij voor ons

Jij zorgt ervoor dat onze gebouwen veilig zijn, dat alles naar behoren werkt en dat het er aantrekkelijk uit ziet. Dit doe je niet alleen voor het gemeentehuis en de Werf. Je bent samen met collega’s verantwoordelijk voor het onderhoud aan maar liefst 27 gebouwen. Van sporthallen en baarhuisjes op de begraafplaats tot Tijenraan en het HOFtheater. Daarnaast draai jij als vakman of vakvrouw ook je hand niet om voor andere werkzaamheden. Je werkt mee tijdens de opbouw van de verkiezingen en je hebt strooidiensten bij gladheid of repareert bijvoorbeeld een bankje in onze gemeente.

Ben jij benieuwd hoe een werkdag er uit ziet? Lees dan het interview met Alberto Grootenhuis.

Dit ben jij

Jij bent iemand met twee rechterhanden. Je bent flexibel en niet bang om verantwoordelijkheid te nemen. Je hebt een diploma voor een technische mbo-opleiding op zak en je hebt een rijbewijs BE. Daarnaast ben je bereid om rijbewijs C1te halen.

Dit krijg jij van ons

Je krijgt niet alleen goed gereedschap om je werk goed te kunnen doen. Je krijgt veel meer dan dat. We zijn een goede werkgever en geven jou de ruimte. We vragen flexibiliteit van jou en dat krijg je ook van ons, bijvoorbeeld in de balans tussen tijd voor werk en voor je privéleven. Samen halen we het onderste uit de kan voor Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte. Bekijk alles wat we bieden.

Zo kom je aan tafel

Je werkt 36 uur per week. Dit doe je in de zomer van 7.30 tot 16.15 uur en in de winter van 8.00 tot 16.00 uur. Je krijgt een tijdelijk dienstverband. Bevalt het na een jaar van beide kanten goed? Dan zetten we je dienstverband om in een vast contract. Afhankelijk van je ervaring word je beloond vanuit functieschaal 6, € 2.295,00 tot € 3.323,00 bruto.

Is dit jouw baan? Laat het uiterlijk 20 september weten waarom jij geïnteresseerd bent. Dit kan in en korte brief met CV via dit sollicitatieformulier. De sollicitatiegesprekken vinden op maandagavond 25 september plaats in onze werkplaats. Wil je meer weten? Bel met Tom Tijs (opzichter Techniek) via 0572 347799.

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via