Start verkoop nieuwe bouwkavels De Wörmink in Mariënheem

Gemeente start met verkoop kavels nieuwbouwplan De Wörmink fase 3

De gemeente Raalte geeft nieuwe kavels uit in de 3e fase van nieuwbouwplan De Wörmink.  Het gaat om acht kavels bestemd voor een twee-onder-één-kap woning, zes kavels  voor een vrijstaande woning en drie kavels voor een blok van 3 rijwoningen.

Particulier opdrachtgeverschap

Alle kavels worden uitgegeven in (collectief) particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers (eventueel samen met hun medebouwers) zelf hun architect en aannemer mogen kiezen. Daarnaast biedt het plan enige ruimte voor flexibiliteit in de verkaveling. Kortom, een unieke kans om uw eigen droomwoning te bouwen!

Inschrijven

De uitgifte van de kavels gaat via inschrijving en loting. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 10 mei 2017 inschrijven via het inschrijfformulier. Inschrijven kan tot en met 24 mei 2017.

Uitgifteavond

Op woensdag 31 mei om 19.30 uur vindt in De Schalm in Mariënheem de kaveltoewijzing plaats via loting.

Informatie

In de bijlage ontvangt u de verkavelingstekening en prijslijst. Meer informatie over de kavels en de uitgifteprocedure is vanaf 10 mei te vinden op www.raalte.nl/bouwkavels.

Vragen?

Neem contact op met Marlon Hallink of Linda Bruggink via e-mail info.bouwkavels@raalte.nl of telefoonnummer 0572 347 799.