Onderzoek naar MKB-vriendelijkste gemeente van start

MKB Nederland meet iedere twee jaar van iedere gemeente hoe MKB-vriendelijk zij is. Zo ook van de gemeente Raalte. Wat gaat goed? En wat kan beter? De gemeente Raalte roept ondernemers op mee te doen aan het onderzoek en zo hun ervaringen over het ondernemersklimaat te delen. Ga naar raalte.nl/ondernemers om de vragenlijst in te vullen. 

Wethouder Dennis Melenhorst: ‘Het ondernemersklimaat is een ontzettend belangrijke factor in het succes van onze lokale economie. We werken als gemeente daarom nauw samen met de ondernemersverenigingen. Wij zijn benieuwd hoe ondernemers onze dienstverlening ervaren. Ook in deze voor veel ondernemers moeilijke periode.’

Doe mee aan het onderzoek

Ga naar raalte.nl/ondernemers en open de vragenlijst. Deelname aan het onderzoek kost slechts 5 minuten van uw tijd en is volledig anoniem en vertrouwelijk. U kunt de vragenlijst tot uiterlijk 26 november invullen.

Over het onderzoek

MKB-Nederland reikt eens in de twee jaren de prijs voor de MKB-vriendelijkste gemeente uit. Het onderzoek berust op vier pijlers: de tevredenheid van de ondernemers over de eigen gemeente, het imago van de gemeente bij ondernemers buiten de gemeente, communicatie en beleid met betrekking tot het midden- en kleinbedrijf en de gevoelswaarde van lokale lasten.