Denk mee over ons terrassenbeleid

Ben je inwoner van de gemeente Raalte? En wil je graag meedenken over het terrassenbeleid met thema’s als terrasseizoen & openingstijden, inrichting, sfeer en beleving? Meld je dan aan voor de participatiesessie! Aanmelden kan vóór vrijdag 20 mei via: rene.van.de.keuken@raalte.nl. Vol = vol!

Sinds de coronamaatregelen door het kabinet zijn afgeschaft gaan we er met z´n allen weer massaal op uit. Daarbij zien we dat het horecaterras ook weer volop wordt gevonden. Wanneer je op het terras geniet van de zon, een drankje of versnapering, sta je er wellicht niet bij stil, maar bij een terras hoort ook een terrassenbeleid. Daarin zijn allerlei beleidsregels vastgelegd als het gaat om veiligheid, meubilair, geluid, opslag, uitstraling, openingstijden, e.a.

Het huidige terrassenbeleid stamt alweer uit 2009 en als gemeente willen we graag samen met jou kijken of dit beleid nog voldoet aan de eisen van deze tijd. Meld jij je aan voor onze participatiesessie?

Het is een participatiesessie met allerlei stakeholders, onder wie inwoners, horecaondernemers en veiligheidsdiensten. De participatiesessie vindt plaats op:

Datum:                 Maandag 30 mei 2022
Tijd:                      19.00 – 21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
Locatie:                Brasserie Zwakenberg
                             Schoolstraat 11
                             8102 EL Raalte