60-jarig bruidspaar De Graaf-Diender

Gisteren bracht burgemeester Martijn Dadema een bezoek aan het 60-jarig bruidspaar De Graaf-Diender. Cees( 83 jaar) en Mieke(83 jaar) ontmoetten elkaar op een braderie bij de Buitenwacht in Kampen. Na een gezellig samenzijn op de braderie  bracht Cees Mieke naar huis over de brug naar Kampen.

Het was liefde op eerste gezicht tussen Mieke uit kampen en Cees uit IJsselmuiden. Op 27 april 1962 zijn ze samen in het huwelijksbootje gestapt. Cees was werkte als touringcar-chauffeur en was veel in het buitenland. In het begin van hun huwelijk was hij dus vaak van huis. In deze periode werd hun eerst dochter Jacqueline geboren en zes jaar later hun tweede dochter Angelique.

Cees en Mieke zijn toen samen verhuisd naar Lelystad waar Cees meewerkte de opzet van een nieuwe lijn, de Flevodienst in Lelystad. Na een aantal omzwervingen streken ze uiteindelijk in Raalte neer. “Raalte heeft de mooiste kerk en is het mooiste dorp”, aldus Mieke. Hier wonen zij nu 24 jaar met veel plezier. Mieke heeft 20 jaar meegezongen in het Raalte vrouwenkoor ‘Eigen Wiese’. Cees geniet op zijn beurt van de zon en de tuin.