document iconMeewerkend voorman groen

“Jij zorgt dat de openbare plekken in de gemeente Raalte zo leefbaar, veilig en schoon mogelijk zijn"

Denk je over een nieuwe baan, denk dan ‘Raalte’. Mensen werken graag bij ons om wie we zijn: positief, actiegericht en eigenzinnig. Een plek waar je ruimte krijgt om te groeien, kansen krijgt om in het groen mooie dingen te doen. Waar je meetelt en jouw werk er echt toe doet. Een compacte organisatie waar je buiten de lijntjes mag kleuren als we samen vinden dat dat beter werkt voor inwoners en ondernemers. Passen wij bij elkaar?

Wij zoeken een:

Meewerkend voorman groen

Dit doe jij voor ons

Als meewerkend voorman groen ben je de ogen en oren van de gemeente Raalte. Jij ziet waar de gebreken in de openbare ruimte liggen en zorgt dat we hiermee aan de slag gaan. De praktische afhandeling van meldingen valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je draagt bij aan een verbetering van het openbaar groen en verricht hierbinnen beheer- en onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast geef je werkopdrachten aan collega’s met een WSW-indicatie en zie je toe op de voortgang en uitvoering daarvan. Ook draai je waar nodig mee in de gladheidsbestrijding.

Dit ben jij

Met je handen werken is wat jou het meest gelukkig maakt.  Je bent servicegericht, je staat  onze inwoners goed te woord en hebt oog voor het resultaat. In je werk toon je doorzettingsvermogen om samen met je team de klus te klaren. Tegelijkertijd heb je affiniteit met de begeleiding van medewerkers met een WSW-indicatie. Je hebt een VCA-diploma en een vmbo+-opleidingsniveau, afgestemd op de groenwerkzaamheden die je gaat verrichten. Je beschikt over rijbewijs BE en bent bereid om CE te behalen. Het liefst beschik je over enkele jaren werkervaring.

Dit krijg jij van ons

Jij krijgt een verantwoordelijke baan waarbij wij open staan voor je ideeën om onze groene buitenruimte een fijne plek te laten zijn voor onze inwoners. Met een veelzijdig takenpakket kom je te werken in een boeiende werkomgeving in één of meerdere van onze kernen. Wij staan niet stil, dus bieden je ruime mogelijkheden tot opleiding en ontwikkeling. Het team bestaat uit jou als voorman en medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt die de groene buitenruimte van Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte veilig, schoon en leefbaar houden.

Zo kom je aan tafel

We zoeken een collega voor 36 uur per week. In eerste instantie krijg je een overeenkomst voor een jaar, maar deze wordt bij goed functioneren omgezet in een vast dienstverband. Je wordt beloond vanuit functieschaal  6 (€ 2.010 - €3.018 bruto per maand). Heb je zin om op de koffie te komen? Reageer vóór woensdag 1 februari 2023 via het sollicitatieformulier. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 8 februari 2023. Wil je eerst meer weten? Bel dan met senior beheerder Arie Wassink via 0572 347799.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via