default iconMedior projectleider

Raalte zoekt medior projectleider foto

“Dankzij jouw toewijding maken onze projecten écht een verschil”

Denk je over een nieuwe baan, denk dan ‘Raalte’. Mensen werken graag bij ons om wie we zijn: positief, actiegericht en eigenzinnig. Een plek waar je ruimte krijgt om te groeien, kansen krijgt om grootse dingen te doen. Waar je meetelt en jouw werk er echt toe doet. Een compacte organisatie waar je buiten de lijntjes mag kleuren als we samen vinden dat dat beter werkt voor inwoners en ondernemers. Passen wij bij elkaar?

Wij zoeken een: 

(Medior) projectleider

Dit doe jij voor ons

Als projectleider begeleid je projecten in ruimtelijke ontwikkelingen, infrastructuur of openbare ruimte. Van opdracht tot uitvoering. Jij bent de persoon die het stuur in handen heeft. Deeladviezen, contracten, budget, planning van mens en materiaal, rapportages en regie op het geheel: jij laat geen steek vallen. Het is jouw verantwoordelijkheid dat we degelijk, duurzaam werk afleveren in een zakelijke én plezierige afstemming met initiatiefnemers, vakspecialisten en collega’s binnen de gemeente.  Het kan ons eigen project zijn, zoals het klimaatbestendig maken van een dorpscentrum of het aanleggen van infrastructuur en groen voor een nieuwbouwwijk of bedrijventerrein. Maar het kan ook een project zijn van een bouwer, projectontwikkelaar, een van onze ondernemers of inwoners. In hun schaal, effect op de omgeving en complexiteit lopen projecten uiteen, de rode draad is altijd dat er een goed integraal advies ligt en dat jij de uitvoering overziet. Jij schakelt met iedereen en legt de goede verbindingen om dat waar te maken.

Dit ben jij

Een rol als projectleider is niet nieuw voor jou. Je hebt een relevante achtergrond, bijvoorbeeld in de planologie, civiele techniek of bouwkunde. Jij bent een organisator die geniet van het proces én het resultaat. Jij kent de cultuur van samenwerking en oplossen in onze regio en bent een aanspreekpunt waar bestuurders, gemeentelijke partners, ondernemers, collega’s en inwoners graag mee samenwerken. Jij begrijpt het belang van de inbreng van onze inwoners en weet hier goed mee om te gaan.

Dit krijg jij van ons 

Je krijgt niet alleen werk dat ertoe doet, je krijgt bij ons ook de ruimte en het vertrouwen om het verschil te maken. De ruimte om kansen te pakken en om te groeien. We hebben oog voor wat jij nodig hebt om het beste te kunnen doen voor onze inwoners. Samen halen we het onderste uit de kan voor Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte. 

Zo kom je aan tafel

Deze functie beslaat 32 tot 36 uur per week en wordt beloond vanuit functieschaal 10. Is dit jouw baan? Laat dit dan voor 6 juni a.s. weten via het sollicitatieformulier. 

Vragen? Neem gerust contact op met een van onze ervaren projectleiders:

Nienke Spiegelenberg, 06 303 422 60nienke.spiegelenberg@raalte.nl
Jens Schutrup, 06 575 459 72jens.schutrup@raalte.nl
Vincent van Zuijlen, 06 236 551 20vincent.van.zuijlen@raalte.nl
Frank van den Hoek, 06 154 267 31frank.van.den.hoek@raalte.nl

Niet jouw baan?

Is deze functie niet jouw ding? Maar ken je dé geschikte persoon voor deze functie? Deel deze vacature! De gouden tip wordt beloond.

Zoek mee met onze projectleiders!

Door het tonen van de video accepteer je de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Youtube.

 

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via