Martijn Dadema

“De inwoners, ondernemers, verenigingen, instellingen en gemeenschappen. Dat maakt onze gemeente zo’n mooie plek om te wonen, maar ook om te werken. Werken bij de gemeente Raalte betekent het verschil kunnen maken. Nieuwe dingen bedenken en doen, die gewaardeerd worden. Als gemeente zijn wij de vertaling van de samenleving. Dus daar doen we het voor. Samen hebben we een gevoel van vooruit willen en het beter doen voor onze inwoners.” 

Martijn Dadema is burgemeester van de gemeente Raalte sinds 2014. “Ik ben bij de gemeente Raalte gaan werken omdat ik een bijdrage wil leveren aan het maatschappelijk belang. Ik wil dat onze gemeente een nóg fijnere plek wordt om te wonen, werken of recreëren. En dat kan alleen met de juiste mensen, die het onderste uit de kan willen halen voor onze dorpen.” 

“Als je werkt bij de gemeente Raalte krijg je de ruimte. Om je talenten in te zetten, om het anders te doen, om samen te werken en om je eigen werk in te delen. We zoeken niet kennis en ervaring, maar gewoon goede mensen. Past dit helemaal bij jou? Dan ga jij het hier, net als ons, een fantastische plek vinden om te werken.”  

Interview Martijn Dadema