Laatste kaveluitgifte in nieuwbouwplan de Kleine Hagen in Laag Zuthem

20 april 2023
Algemeen

De gemeente Raalte geeft de laatste kavel uit in nieuwbouwplan de Kleine Hagen in Laag Zuthem. Het gaat om één grote CPO-kavel voor de bouw van drie vrijstaande woningen en vier kleine, betaalbare rijwoningen. Bij Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) komen toekomstige buren samen tot een plan, waarbij ze zelf ontwikkelaar zijn.

De gemeente heeft samen met Plaatselijk Belang gekeken naar de beste invulling van de laatste kavels in dit plan. Wethouder Alexander Kreule: “Oorspronkelijk waren hier vijf woningen gepland. Uit verschillende bijeenkomsten blijkt dat er behoefte is aan extra kleinere, betaalbare rijwoningen. Daarom hebben we het aantal woningen uitgebreid naar zeven.”

Meer informatie

De gemeente Raalte verkoopt de kavel rechtstreeks aan een lokale CPO-groep. Zij realiseren alle woningen zelf. De lokale CPO-groep voldoet aan de eisen die de gemeente aan de verkoop stelt. Ga voor meer informatie naar www.officielebekendmakingen.nl/gemeenteblad (vanaf 26 april) of stuur een mail naar info.bouwkavels@raalte.nl.

Contact met de gemeente

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer 0572 34 77 99.

Wil je een mail sturen dan kan dat naar Info@raalte.nl.

Bezoekadres gemeentehuis

  • Zwolsestraat 16 Raalte

Postadres gemeente

  • Postbus 140, 8100 AC Raalte

Bezoekadres gemeentewerf ( alleen op afspraak)

  • Enkstraat 27 Raalte.

Openingstijden balies gemeentehuis (alleen op afspraak)

Maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 13:00 uur.

Op dinsdag is er een avondopenstelling van 17:00 uur tot 20:00 uur.

Social Media

De gemeente Raalte heeft diverse social media kanalen. 

Wij zijn bereikbaar via